yer: arnavutköy tarih:01/02/mart/2008 hava:rüzgarlı idi ilk gece ikinci gün ise yağmur Malumunuz Çarşı, BU hafta Sonu Dostlarını Ağırladı. Bir Akşam, çarşı ekibinin dört üyesine ilk önce sedat agabey katıldı hoş sohbetlerin üzerine klasik yemli takımlar suya bırakıldı il trofemiz deniz yıldızı idi k.barış Teğmen oldu Balıklar tutuldu sohbetler edildi farklı bir balık bekliyorduk ama yine nasibimizde istavrit vardı gece serin olmaya başladı ortak karar ile mahşerin diğer iki balıkçısı ile beraber ertesi gün sabahtan buluşmak üzere ayrıldık bu arada derin nefeslerde çekildi ,ibomuz herzamaki gibi bulduğu ilk oturcak yere oturdu Ertesi gün kararlaştırdığımız yerde idik Mahşerin Üç balıkçısı ve çarşı ,ve yeni arkadaşımız micron(kerem) ilk önce yoldan geçen sandavich çiyi esir aldık . ve av devam etti çok bir şey yazzamıyorum ama neşe sohbet ve dostluk everstten daha yüksekte idi şimdi sizleri resimlerle başbaşa bırakıyorum.. Tuncay agabey Sedat Agabey ve Ulvi Agabey balıklar tutuldu ve çarşı misafirlerini ağırlamak için Beşiktaş Çarşıdaki Meraklıya doğru yola çıktık Boyu Ölçülen tekirlerden Bahs etmiyeceğim görüldüğü gibi ama akşam videolarıda yüklüyeceğim neşenin ve dostluğun boyutları o zaman anlaşılır.. güzel bir gün geçti çarşı olarak dostları ağırlamakdan büyük kıvanç aldım seizleri seviyoruz bizleri tanıştırdığı içinde www.balikavi.net ailsesine şükranlarımızı bildiriyoruz o günden kareler ile başbaşa bu arada B.barış ve ailesinide unutmamak lazım yerimizi ayarlayan ve gecenin en sonunda bizi sevindirici bir haber gönderen tüm dostlara birde galatasaraylı arkadaşlarımızın gösterdiği engin hoş görüye Beşiktaş çarşıda tarih yazıldı Beşiktaşlılar ve Galatasaraylılar yanyana idi. bizim çarşıda yanlızca dostluk var,tırıvırıya,naylon ağ kullanımına ve fanatikliğe karşıyız.. Göbek yarışmasını daha sonra enket haline getireceğiz ulvi agabey ve fakir kimin göbeği daha babacan Bu anket ve diğer resimleri eve geçtiğimde atacağım videolar ile beraber Teşekkür ederim Sevgili Mahşerin Üç Balıkçısıve Kerem (miccron) Çarşya şeref verdiniz onur verdiniz sağolun Var olun Nur OLun
Necmi usta fotolar güzel. Ama ben esas videoları merak ediyorum. Sizden sonra da rakının dibine vurmaya devam ettik. Ben galiba maç sonu seni aradım dimi Ne golü görebildim ne bişey Gol oldu dediler, kim attı ne golü falan dedim
videoları sana özel göndereceğim bazı bölümlerindeki sesleri silmem gerek http://http://www.youtube.com/watch?v=meCIhrtTnMM
Necmi abi kısmetse Cumartesi yanındayım ,Merdivenköye gidicem daha sonrada sınava ,çok ta uzak be orası demi abi
doğrudur anadolu yakasında balık fotolarınıda atarım her zamanki gibi istavrit olduğu için balıktan daha önemli şeyler yakaladık dostluk
Tüm dostlara merhaba. Bu haftasonu Mahşerin Üç Balıkçısının da katılımıyla gerçekleştirdiğimiz az balıklı, bol kahkahalı, biraz tezahüratlı organizasyonumuzdan küçük kesitler sunacağım. Bu arada Necmi Ağabey benden önce davranıp konuyu açmışsın ama ben yine de tam bir rapor vereyim dedim Tarih : 2 Mart 2008 Pazar Yer e : 1. Durak - Arnavutköy Akıntıburnu eeeee.e2. Durak - Beşiktaş Çarşı Hedef: Misafir ağırlamak, yeni dostluklar kurmak, sıcak sohbetler etmek, eeeeeee gelirse biraz da istavrit tutmak Takım: 0,28 beden - 0,10 köstek muhtelif renklerde çapari eeeeee115 - 125 gr kurşun Katılımcılar: moti - Tuncay SedatMert - Sedat ulvi - Ulvi fakirbalıkçı - Necmi nbariso - Barış KEYF&KEDER - Orhan crazybluee - İbrahim barisozulu - Barış seckint - Seçkin miccron - Kerem Sonuç: Yeni dostluklar kuruldu, halihazırdaki dostluklar biraz daha birbirine eeeeeekenetlendi, 10-15 parça istavrit tutuldu Pazar sabahı saat 8:15 sularında Arnavutköy' deydim. Necmi Ağabey' in belirttiği buluşma yerine gittim. Önce biraz dolanıp tanıdık kimse varmı diye baktım ama nafile. Herhalde en erken gelen benim diye düşünerek kasvetli havaya rağmen hazırlıklara başladım. 15-20 dk. sonra Necmi Ağabey ve diğer ekip geldiler. Hemen yanaştım yanlarına. Tanışma faslından sonra anladım ki mekana en erken gelen ben değilmişim Mahşerin üç balıkçısı ile 15 dk. boyunca yan yana olta sallamışız da haberim yokmuş Kalan kısmın anlatımını resimlere bırakıyorum: İlk hazırlıklar. Ulvi Ağabey - Necmi Ağabey Seçkin - Tuncay Ağabey - İbrahim - BarışSeçkin kursa gitmesi gerektiği için yanımızdan erken ayrılmak zorunda kaldı. Balık tutma ümidini hiç yitirmeyen Orhan Sandiviçci bayram etti.
İbrahim - Barış - Necmi Ağabey - Sedat Ağabey - Orhan - Tunacay Ağabey - Ulvi Ağabey Sohbetler başladı bile. O da ne? Ekip bir kişi eksik! Şimdi tamam. Burası da 2. Durak. Sohbetlerin koyulaştığı... ...kahkahaların arttığı mekan.
Gün batımı - Organizasyon bitimi Sonradan ekibimize katılan nbariso (Barış) ve arkadaşlarının fotoları bende olmadığı için ekleyemedim. Kusuruma bakmasınlar. Ama yanılmıyorsam Necmi Ağabey'de videoları var. O ekleyecektir. Bu pazar günümüzü renklendiren tüm ağabeylerime ve arkadaşlarıma teşekkürler. İleride daha kapsamlı organizasyonlarda buluşmak üzere hoşçakalın dostlar.