Aşağıdaki gibidir... Bu postada 1kg kadar da izmarit vardı... Cumartesi akşam rakılandı... Pazar postasının İstanbul'a tayini çıktı... Bir kısım balığıda av arkadaşım aldı. Beraber fotoğraflayamadık bu sebeple... Av bölgesi Saroz 2 köstekli dip oltası, karides ve kalamar ile yemlendi... Rastgele...
Orda yaşamıyoruz Feyyaz Bey amcam... Bir sürü sıkıntıya giriyor, Sahrayıcedit'ten oraya kadar gidip 2 gün uykusuz aç sefil avlanıyoruz... Sonuçta böyle oluyor haliyle... Tüm arkadaşlara teşekkürler...
Tedirgin kemençe ...yapmışsın yine besteyi ...bende hafta sonu ordaydım ( av için değil ama ) ...keşke haberleşseydik
yaa iyide Feyyaz aslında Feyyaz değil ki Asıl adı Talat Baba dır. O bölgede çok avlanmşlığı vardır. Üstadım yüreğine sağlık. Gerçekten bereketli bir av olmuş.
Boğaç kardeş benim balığa gitmem sıkışıp tuvalete gitmem gibi bişe, inan hanıma bile gittikten sonra haber veriyorum Zaten Levrek te yok, o nedenledir sesimin çıkmayışı... İlk levreklerle döneceğim aranıza... Sağlıcakla kal...