Selam arkadaşlar hafta sonu merada deniz epey sert olmasına rağmen görüş olabileceği umuduyla suya girdim . Kıyılarda görüş gerçektende çok kötü olmasına rağmen biraz açıklara doğru açılmaya başladı. taşların bitip kumun başladığı noktaya kadar yüzüp ilk ağaşonuma indim derinlik 4-5 metre civarında nefesimin sonlarına doğru mırmır bulanıklığın içinden geldi ilk balığımı bu şekilde aldım. ardından aynı noktada ikinci agaşonda 3 adet kefal geldi birini aldım kargaşaya bir iri mımır daha geldi onu seyretmek zorunda kaldım. derken merada dalgaların iyiden iyiye artmasıyla su çok bulandı. bende koyun ucunda burna doğru yüzdüm burada dalgalar daha büyük ancak görüş nispeten daha iyiydi. akıntıda dengemi sağlayarak agaşonda bir kefalde burada aldım. ancak 10 dakika dayanabildim çünkü dalgalar gerçekten çok yordu beni sonra taşlara baka baka kıyıya döndüm tavalıklarımı almıştım ne de olsa . keyifli bir avdı diyebilirim herkese kazasız belasız dalışlar dilerim. unutmayın arkadaşlar hiçbir balık hayatımızdan daha değerli değil asla risk almayalım Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
tebrikler avınız için vede size aynen katılıyorum lütfen arkadaşlar dalarken kendinize dikkat edin hiçbir balık sizin hayatınızdan daha degerli degil daha bir kac gün önce bir kardeşimiz dalış sırasında sıg su bayılması denilen bir bayılma yüzünden hayatını kaybetti lütfen dikkat edelim
Baligi vurdum diye sevinirken daha irisi ortaya cikiverir, zipkini tekrar kurmaya firsat olmaz da baligi seyretmek zorunda kalirsin ya... onu yasamissin demek ki sen de... Bu arada son kare bitirdi beni ...