Arkadaşlar yazmayı sonraya bırakmayı düşünüyordum ama biraz olsun stresimizi dağıtsın diye yazmaya karar verdim. Yer : Kuşadası açıkları Hava : Kapalı hafif yağmur çiselemekte rüzgarsız Deniz : Çalkantılı ve dip akıntılı .Dalga boyu, kalmakla dönmek arası Derinlik : 23 - 24 feet ( Çıkrık makina ölçüsü bizat kendi tarafımdan atılıp ölçülmüştür.) Yem : Çim çim , sardalye (ama üzüldüm iğneye takmaya bu kadar mı güzel olur.), sülünez , tuzlanmış tavuk göğsü Takım : 0.40 bedene 0.30 köstek iğneler 5-6 numara 4'lü dip oltası yanında100gr kurşun (meze gibi ) Cuma akşamı çıktık yola, adaya nasibimizi almaya, Akşam sevindirdik ailemizi, aldık dualarını arkamıza. Sabahtan buluştuk dostlarla, başladık denizi taramaya, Muhabbet güzel ama , uğraşıyoruz nazlı kızın gönlünü almaya. Oltalar buluşmuş suyla, sahteler denizde oynamakta, Muhabbet bozulmasa da, misafirimiz yok suratlar hafiften asılmakta. Gezmekten bitap düştük, yok niyeti nazlının bize gönlünü kaydırmaya, Tüm ümitler tükenmişken geldi haber, dostlardan bir cep telefonu uzakta. Tabii bu arada saat 17:30 u buldu. Güneş sıkılmış uykuya dalmakta; Dostlar açmış kollarını bize kucak açmakta; Hazırlıklar başladı hemen , tüm arkadaşlar da. Bense sıkıntılı , ufuktan gelen kara bulutlara bakmakta. Nazlı yeni uyanmakta , hava kararmaya başlayınca. Gülücükleri yanlız dostlara , bizi hafiften kıskandırmakta. Sonunda göz kırpıyor bana, hafifce konduruyor buseyi gönül almakta, Bizde çekiyoruz kameraya , kaçarmı böyle bir güzellikle buluşmakta. http://www.youtube.com/watch?v=2JmkLode-NM Ama esas gönlünü ,3. teknedeki misafire kaptırıyor, Onun koluna giriyor, kayboluyor sessiz karanlıkta. Bize tebrik edip , sevenlere göstermek kalıyor, Resimlerini trofenin , inşallah bir dahaki sefere buluşmakta. Saygılarımla...
Bülent bey teşekkür ederim. Muhabbet olmasa dostlarla , gidilir mi balık avlamaya. Sağol Serdar kardeşim ama, beklemekteyim sende asıl haberim, Benimkisi kafa dağıtıp dostlarla paylaşma, yok aslında başka niyetim.
Ben de dedim ki, en sonunda balık yoktu, ama dostluk şahaneydi diyecek. Meğer çatlatan cinsinden mercanımız varmış. Tebrik ederim, daha da iyilerini tutarsın inşallah, rast gelsin...
Dostluk şahane, balık her zaman bahane , Gelen kaderimiz, tutan ise başka sevenimiz. Tebrikler bana, teknoloji nede olsa benim elimin altında, Teşekkür ederim Sennur hn., iyi niyetleriniz her zaman aklımda.
tebrikler Askin abi hava sartlarina ragmen guzel bir av..önemli olan dostluk muhabbet ve denizle bulusmak sonucta...paylasim icin tesekkurler..anlatim siir gibi cok guzeldi... saygilarla
Teşekkürler sağolasın, Mustafa kardeşim. Dediğim gibi, gitmekle kalmak arasındaydı fikrim. Ama dostlar ağır basıyor, muhabbet asıl isteğim, İnsan gurur duyuyor ,asıl güzel olan sizinle paylaşınca hissettiklerim.
Askinim mercanin sahini tutmussun. Bu ne guzellik boyle.Maasallah. Tebrik ediyorum. Dogaya saygi duyana doga kismetini esirgemiyor. Dahasina rastgele dostum.Saglicakla kal.Butun ekibe saygilarimi ilet.
Aşkın, Anlatımın da, mercanınız da bir harika... Bazen kalmak gitmekten zordur, cesaret ister ama değer... Görünen o ki değmiş... Nice güzel avlarını okumak dileğiyle, rast gelsin.