merhaba arkadaşlar hafta sonu turna kaçamağı yapmak istiyorum fakat kafamda 2 yer var . biri çanıllı diğeri ise köprüköy sizce nereye gitmeliyim aklım çanıllıyı söylüyor kalbim ise git köprüköye tut rekor turnanı diyor Göndereceğiniz mesajlar için şimdiden teşekkür ederimreeling
Ne yolu yol ne balığı balık çanıllı rezillik... Bir kere gittim daha da tövbe Ha dersen kadife o başka . Köprüköy turna nın kalesi
DOĞRU SÖYLÜYORSUNUZ 1.5 AY ÖNCE ÇANILLIYA GİTMİŞTİM HALA USLANMADIM HALA ÇANILLI DİYORUM SANIRIM BU KALBİMİ DİNLEYİM KÖPRÜKÖYE YOLUM DÜŞECEK UMARIM HAYIRLI BİR AV OLUR ...
Ankarada turna avı için sezon nasıldır acaba biraz zaman geçtimi su soğuduğu için? yoksa turnalar hala olta ile avlana bilir mi?
köprü köye git, sakin sessiz bir yerde at-çek yap.çanıllı rezil bir yer. suyuda pis, köprüköyün suyu daha temiz.
Çanıllı vakit kaybı, Köprüköy'de belirli meralara hakimsen alabilirsin ama bu aralar su seviyesi çok dengesiz öğrenme şansın varsa gitmeden sor derim. Her gittiğimde farklı bir görüntüyle karşılaşıyorum. Ya otlardan atılmıyor, yada akıntı çok oluyor...
evet anlaşılan hafta sonu köprüköyün yolu göründü GÖLBAŞI için ne düşünüyorsunuz sizce nasıl bir iki mera biliyorum acaba oralara mı gitsem.