tebrikler güzel sazan yalnız hiç detaya girmemişşin avın hikayesini yazsan daha iyi olur bence avlandıgın yer,kullandıgın yem ,takım gibi
Evet katılıyorum biraz detay verebilirsen makbule geçer aralıkda Sazan almışsın söyle belki bizde alırız
arkadaşlar merhabalar sabah saat 8:00 de avlaktaydım saat 2:00 ye kadar hiç ses çıkmadı bende sninirlendim dedim heralde göl kurudu toplanmaya başladım malzemeleri arabaya bırakmaya giderken suda iki tane olta bıraktımmalzemeleri yerleştiriken baktım oltanın ucu deve boynu gibi olmuş ve bu guzel balığı çektim inanınyorum ki bu da yolunu şaşırmış olsa gerek
Bende adanalıyım hangi gölde tuttunuz bide güzelmiş bende hiç tutamıyorum Adanada balık yok heralde bide konuya girmemiş demişsiniz Adanalı aklı işte ne olacak süper Birde Adanalı dizisini izleyin birazda ibret alın diyorum
İyiki değil... Evet, sevgili Aytekin. Ben de bu işte bir kurt yeniği olduğuna dair şüphemi izah etmeye çalıştım. İsrail Sazanının Pullu Sazana nispetle başkaca özellikleri de olmakla birlikte, en bariz farkı bıyıksız oluşudur malumunuz. Resimleri inceleyebildiğim kadarıyla bir karara varamadım. Resimler pek net görünmedi gözüme. Ramazan’ın avatarında en iyi avı 4 kg İsrail sazanı belirtildiği ve raporda da rekorunu 4 kg ile egale ettiğini ifade etmesi, beni bu soruya yönlendirdi. Benim sorum, Nasıl olur? Acaba? anlamında bir hayret ifadesi idi. Devasa boyutlara ulaşan bir israli sazanı, Allah korusun, suların hepten kabusu olur. Teşekkür ederim, selamlarımla...
tebrikler bu bir pullu sazandır.seyhan baraj gölü ve kollarında kolaylıkla yakalayabilirsiniz.taabi aynalı sazan daha makbuldur
özellikle inceledim israil ortasında siyah bir cizgi var adana da zaten üç tane sazan çeşidi var israil-aynalı birde pullu var
evet ramazan bazen görüntü insanı yanıltabiliyor bana özelden verdiğin bilgiler neticesinde balığın bıyıklarınında olmadığını öğrenince ben bu balığa kesinlikle israil diyorum tabiki israil kırmasıda olabilir çünki pullar çok düzenli buda sazanın belirgin özelliklerindendir yani kısacası kırma bir tür ortaya çıkmış