öncelikle yeni katıldıgım forumda bana hosgeldin diyen ertan abi nedim abi esref abi ferdi ve bahtiyar kardeslerime ve de yucel beye selamlar.ayrıca forumdaki diger avcı kardeslerime ve abilerime de selamlarımı iletir herkese bereketli avlar dilerim arkadaslar yeni ogrendigim bilgilere gore bogazdaki ters akıntı dogu yönlü esen rüzgarlar neticesinde anadolu yakasına dogru bir kayma gostermis ayrıca bu haftaki hava raporlarında havanın hafta sonuna kadar yagıslı ve cok bulutlu ruzgar hızının bogazda 5-10 km arası guney-dogu dorultusunda aksam saatlerinde hafif poyraz seklinde olacagı tahmin edilmeke hava sıcaklıgınında yarından itibaren bir kac derece dusmesi bekleniyor deniz suyu sıcaklıgı bogazda yer yer 15-18 derece tabi ben istanbulun daha dogrusu bogazın yabancısı oldugum icin bu tahminler balık ustunde ne etki yaratır bilmiyorum ama bu hafta bölegesel sagnak yagıslı ve hava yumusak olacakmıs bilgiler meteorolojide calısan bi arkadasın haftalık raporlardan yorumları, ben de hemen balık yaparmı bu hava diye sordum ama o benden de cahil bu konuda ben sizlerle paylasmak istedim belki yorumlarınız olabilir saygılar sevgiler
Selam Ramazan eminim bir süre sonra soruna İstanbul deniz kurtlarından cevap gelecektir Malum burada deniz yok bende hava raporlarını burası için hergün ''sinoptik.bg'' adresinden takip ediyorum milim şaşmıyor mesela bugün .öğleden sonra saat 15:00 da yağmur var diyor şaka gibi ama,saat 15:00 te yağmur yağıyor bilmem belki burada hava harakteri da ha belirgin o yüzden tahmini de kolaydır İstanbulu bilirim 33 sene orada yaşadım yağmur derler lodos çıkar,kar yağacak derler,yaz günlerinden kalan bir gün yaşanır Şansın açık olsun.
ertan abi haklısın dogru söze ne denir istanbul burası ne olacagı inan belli olmuyor. aydın bey tesekkurler bu arada bakalım ertan abinin dedigi gibi olursa gene terse yatarız bu hafta
Bugün İstanbulda akşam üzeri hafif sağnak şeklinde başlayacak olan yağmur perşembe günü çok az artarak,aralıklarla cuma gününe kadar devam edeceki.Benim hava durumu sinoptik öyle diyor.Tabii Allahın işine yinede karışılmaz.