haftasonu cinekop

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında alper.bjk tarafından paylaşıldı.

1. alper.bjk

alper.bjk alper saglam

Favori Kamış:
    shımano
    Favori Makine:
    shımano ultregra 5500 xsb
    En İyi Avı:
    kızım nehir
    slm arkadaşlar öncelikle gecmiş bayramınızı kutlarım.haftasonu hem cumartesi hemde pazar günü tokmak burnundaydım öyleden sonra cumartesı günü gece saat 2 kadar cok güzel cinekop yaptı ben ilk defa cinekopun bu kadar bol yaptıgını keza pazar günüde aynı şekilde nerdeyse at cek tabir edilen şekilde cinekop yaptı arkadaişlar ha bu arada kemal dede ye slm lar pazar günü oda tokmak burnundaydı oda güzel av yaptı fotoraf makinası benim hanımla carşıpazar gezdigi icin fotoraf cekemedim ama bundan sonra muhakkak yanıma birtane fotoraf makinası alacam.herkese bol avlar diliyorum

2. denizbilimci

denizbilimci Hasan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Extreme 4.40 ve Balzer Diabolo V, Cormoran Bullfighter 3.00 Spin
    Favori Makine:
    Shimano Titanos 5500 XSA ve Alivio 4000RB
    En İyi Avı:
    2,5 kg Torik
    Kusura bakmayın ama fotoğraf içermeyen raporunuza bir de sayısız yazım ve imla hataları da eklenince insanın okuyası gelmiyor.

3. alper.bjk

alper.bjk alper saglam

Favori Kamış:
    shımano
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    kızım nehir
    deniz bilimciye

vallaha haklısınız hem calışırken hemde buraya yazıyorum .yardımım olsun diye.ama mazur görün hem insanlarla ugraşıyorum vede arkadaşlara yardım olsun diyorum ama siz okumasanızda olur.ama senin sayende bidaha yazmıyacam deniz bilimci cevabım sana.sayende balıktan sogudum

4. tayfunara

tayfunara

Favori Kamış:
    olta-zıpkın
    En İyi Avı:
    kırlangıc- 2kg
    ya bu sıteyı sevıyorum fakat forumlara katılmıyorum .... sanane kardesım okuma arkadas yazmıs balık aporunu sanane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 6 Ekim 2008
  5. steelrock

steelrock Burak

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Mercan-Ağırlığı mühim değil,ben onun gelişini sevdim...
    Mesajınızdan bir bölümü forum kuralları gereği kaldırmış bulunmaktayım bilgilerinize..
    Düşünce ve fikirlerimizi belirtirken kullandığımız kelimelere, kurduğumuz cümlelere dikkat etmek durumundayız.

6. ulvi

ulvi

Favori Kamış:
    Kıyıdan Olta ve kamış-Zıpkın
    En İyi Avı:
    Hayalimdeki balığın peşindeyim
    Merhaba Alper..:)
    İyi bir av yapmışsın kanımca..
    Artık makinanı yanında taşırsın ben öyle yapıyorum..;)
    Kemal dedeyede selamımı iletirsen gördüğünde sevinirim..
    Bol balıklı avların olsun inşallah,hoşçakal.

7. OPTİK1907

OPTİK1907 GÖKHAN

Favori Kamış:
    LİNEAEFFE SURF +OKUMA
    En İyi Avı:
    DAHA EN İYİ AVIM OLMADIİİİ
    takma kafana alper bak keyfine burası okul deil istediğn gibi yaz...
    bu arada ben de hanımla beraber cumartesi gece arnavutköye gittim saat 24.00 ten saat 03.30 a kadar hiç bişey tutamadım gerçi kimse tuamıyodu bi tane çinekop alan oldu... tokmak burnu nerede yerini tarif edermi sin ...

8. güroloflu

güroloflu Gürol Ofluoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    1.5 kg lık kofana
    Yanılıyorsun arkadaşım burası okul hemde eğitici ve öğretici bir okul.Öyle her isteyen istediği gibi yazamaz.Forumun belli yerlerinde bu hususta birçok konu açılmıştır.Türkcemizi düzgün kullanalım diye.Gerçi uyaran arkadaşta bunu biraz kaba bir dille belirtmiş ama sizde yanlış yönlendirmeyin.Yazdıklarımıza biraz daha dikkat etmemiz gerek.

9. alper.bjk

alper.bjk alper saglam

Favori Kamış:
    shımano
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    kızım nehir
    optike

istinyeyi bilirmisin sevgili optik kardeşim.yada şöyle tarif edeyim istinye park duydunmu hiç istinye park minübüslerine binersen sahilde inersen indiginyer tokmak burnu diye gecer yada şişliden istinye dereiçi otobüsüne bineceksin son durakta ineceksin zaten orda meşhur istinye balıkcıları var onlara sorsan hemen gösterirler tokmak burnunu sana yada arnavutköy den sarıyer otobüsüne bin şöföre sorsan istinyede tokmak burnunda inecem desen seni tam bizim balık tuttugumuz yerin önünde indirir seni cumartesi allah kısmet ederse tekrar ordayım gelirsen seni beklerim orda burdan haber verirsin

10. OPTİK1907

OPTİK1907 GÖKHAN

Favori Kamış:
    LİNEAEFFE SURF +OKUMA
    En İyi Avı:
    DAHA EN İYİ AVIM OLMADIİİİ
    saol alper kardeşim ayarlayabilirsem seve seve gelirim...inşallah beraber boğarız balığı...))))

11. alper.bjk

alper.bjk alper saglam

Favori Kamış:
    shımano
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    kızım nehir
    optike

sevgili kardeşim cumartesi balıga gelebilirmiyim bilemiyorum pazartesi gecesini hastanede gecirdim ama korkulacak birşey yok ufakbir taş düşürme olayım oldu ama şimdi iyiyim evde dinleniyorum ama 10 gün sonra ufak bir operasyonum olacak oyüzden bir süreligine ara verebilirim balıga ama bana belli olmaz kanceker yinede gidebilirim

12. Conqueror

Conqueror Ahmet Fatih Eryılmaz

Favori Kamış:
    Silstar at makara 50 lik , Silstar Bx makara 50 lik ,Silstar 2,70 m iki adet kamış
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
    ellerinize sağlık