slm arkadaşlar öncelikle gecmiş bayramınızı kutlarım.haftasonu hem cumartesi hemde pazar günü tokmak burnundaydım öyleden sonra cumartesı günü gece saat 2 kadar cok güzel cinekop yaptı ben ilk defa cinekopun bu kadar bol yaptıgını keza pazar günüde aynı şekilde nerdeyse at cek tabir edilen şekilde cinekop yaptı arkadaişlar ha bu arada kemal dede ye slm lar pazar günü oda tokmak burnundaydı oda güzel av yaptı fotoraf makinası benim hanımla carşıpazar gezdigi icin fotoraf cekemedim ama bundan sonra muhakkak yanıma birtane fotoraf makinası alacam.herkese bol avlar diliyorum
Kusura bakmayın ama fotoğraf içermeyen raporunuza bir de sayısız yazım ve imla hataları da eklenince insanın okuyası gelmiyor.
deniz bilimciye vallaha haklısınız hem calışırken hemde buraya yazıyorum .yardımım olsun diye.ama mazur görün hem insanlarla ugraşıyorum vede arkadaşlara yardım olsun diyorum ama siz okumasanızda olur.ama senin sayende bidaha yazmıyacam deniz bilimci cevabım sana.sayende balıktan sogudum
ya bu sıteyı sevıyorum fakat forumlara katılmıyorum .... sanane kardesım okuma arkadas yazmıs balık aporunu sanane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mesajınızdan bir bölümü forum kuralları gereği kaldırmış bulunmaktayım bilgilerinize.. Düşünce ve fikirlerimizi belirtirken kullandığımız kelimelere, kurduğumuz cümlelere dikkat etmek durumundayız.
Merhaba Alper.. İyi bir av yapmışsın kanımca.. Artık makinanı yanında taşırsın ben öyle yapıyorum.. Kemal dedeyede selamımı iletirsen gördüğünde sevinirim.. Bol balıklı avların olsun inşallah,hoşçakal.
takma kafana alper bak keyfine burası okul deil istediğn gibi yaz... bu arada ben de hanımla beraber cumartesi gece arnavutköye gittim saat 24.00 ten saat 03.30 a kadar hiç bişey tutamadım gerçi kimse tuamıyodu bi tane çinekop alan oldu... tokmak burnu nerede yerini tarif edermi sin ...
Yanılıyorsun arkadaşım burası okul hemde eğitici ve öğretici bir okul.Öyle her isteyen istediği gibi yazamaz.Forumun belli yerlerinde bu hususta birçok konu açılmıştır.Türkcemizi düzgün kullanalım diye.Gerçi uyaran arkadaşta bunu biraz kaba bir dille belirtmiş ama sizde yanlış yönlendirmeyin.Yazdıklarımıza biraz daha dikkat etmemiz gerek.
optike istinyeyi bilirmisin sevgili optik kardeşim.yada şöyle tarif edeyim istinye park duydunmu hiç istinye park minübüslerine binersen sahilde inersen indiginyer tokmak burnu diye gecer yada şişliden istinye dereiçi otobüsüne bineceksin son durakta ineceksin zaten orda meşhur istinye balıkcıları var onlara sorsan hemen gösterirler tokmak burnunu sana yada arnavutköy den sarıyer otobüsüne bin şöföre sorsan istinyede tokmak burnunda inecem desen seni tam bizim balık tuttugumuz yerin önünde indirir seni cumartesi allah kısmet ederse tekrar ordayım gelirsen seni beklerim orda burdan haber verirsin
optike sevgili kardeşim cumartesi balıga gelebilirmiyim bilemiyorum pazartesi gecesini hastanede gecirdim ama korkulacak birşey yok ufakbir taş düşürme olayım oldu ama şimdi iyiyim evde dinleniyorum ama 10 gün sonra ufak bir operasyonum olacak oyüzden bir süreligine ara verebilirim balıga ama bana belli olmaz kanceker yinede gidebilirim