herkese iyi günler Biraz geç kaldım ama 2-3 hafta önce yaptığımız çadır + balık organizasyonundan birkaç fotograf sunuyorum size kamp cuma öğle sonundan pazar gecesine kadar sürdü soldan sağa ben, selo dayı, emre, akın abim sabahın körü kargalar kahvaltı yaparken biz yine balık derdindeyiz ama sabah avı daha bereketli galiba mırmırlar kum kurtlarımızı çok sevdiler kamp sonu tutulan balıklar toplu şekilde balıklar midyeler akın abiden tarifi ise anonim ve kaçınılmaz son bu arada siz dört kişiydiniz biriniz ne oldu derseniz emre kardeşim yeni aldığı dalgıç kıyafetlerini denerken galiba yunanistana gitti ve geldi saat 7 de suya girip 12 de çıkıyor 2-3 gibi girip akşam olunca çıkıyordu bu yüzden kendisini fotograflıyamadık herkese tavsiyem böyle fırsatlar elinize geçerse muhakkak ama muhakkak değerlendirin çünkü insanı süper rahatlatıyor harkese rastgele
İmrendim valla. Yatılı deniz avı yapmayı çok isterdim de partner bulamıyorum. Balıklarda epey bolmuş. Afiyet olsun.
çok güzel olmuş. kamp yeriniz neresi mekanda uygun galiba harika bir yer belki bir haftasonu bende oraya değerlendirebilirim söylerseniz. saygılar,
Çok güzel bir hafta sonu balık avı olmuş, sizleri bu güzel dostlukları sergilediğiniz ve tuttuğunuz balıklar için kutlarım. Sevgiler hoşça kalın.
yakup gittiğimiz yer kapıdağ yarımadasının üst noktasında küçük ova diye bir yer erdek ve bandırmada yaşayan herkesin bildiği bir kumsal
Gerçekten on numara bir av olmuş abi elleriniz dert görmesin.Bu kadar keyifli ve güzel bir hafta sonu kampı görmedim desem yeridir.Özellikle midyenin hastasıyım özelliklede bu şekilde pişirilirse.Tadına doyum olmaz.Balıklar ise beklediğimin çok üzerindeler.Bu kadar mırmırı bir arada görmeyeli çok zaman oldu.Nice zamandır yemli ava gidemiyorum at-çek yapmaya bir takıldım ki o kadar olur. Avlarınız daim iğneniz keskin ola.Rasgele.