degerli dostlar uzun zaman dır yazmadık şöyle hafif esintili bir av raporu ha foto yok çekeçek pek alet yok ha çeksekbilebu yaşlı amatör de onu bu sayfalara iliştirecek beceri yok eh yaşlandık birz da paslan dık hanım yahu eve ğelmez din şimdi evden çıkmıyorsun varğit balığa ben yine razıyım senin balık kokuna ğitte biraz nefes alalım yahu deyip duruyor du geçeleri soğuk ha balı ta yok değil hi kocabaş Murat ve Sarı ömer abi bu aralar levrek alıyor 4,5 kğ lik levreğşi daha dün saat 6/7 arasın da almış kocaoğlan ha diyeceksini yahu sanki sen tuttun inanın farketmez her neyse hafta sonu kefal avın daydım geçen hafta 2 tane 900 lık sarı kulak kefal aldık 27 tane de çeçe(çaça) 22 lik misina ile çektim balladıra ballandıra anlarırken kankam polis Emin abi bu haftasonu da beraber ğidelimava dedi haftasonu pazr ğünü arkadaşlar polis emim bey seni arıyor deyince tamam dedim istikamet liman baktım eminbey hazılanıyor abi neredesin yahu hadi hazırlan bakalım dedielin de 1 poşet balık baş ve bağırsağı hazır kanka hisinan varmı dedim var dedi kaçlık 35 lik hemen git 22 lik misina al geldedim hisinayı aldı ğeldi 2 tane misina hazırladım 2 kancalı liman için de kayanın üzerine baykuş ğibi pinekledik başladım hafif ten yemşemeye balık başını parçalara ayırak 10 tane mezğit baiını 2/3 mt önümüzü yemledim 5 dk olmadan çeçeler ğelmeye başladı ilk atış çeçeler yeme saldırdı 5/6 çeçe 2 oltaya bir den saldırıaya ğeçti ahafif hafif zımbalar ve işlem tamam 2 olta 2 çeçe 1 balık bir balık daha derken 10 balığı bulduk bizim kanka da hala tık yok yahu abi ne yapıyon ne ediyon biz hala balık alamdık serseniş lerin de bulunuyor kayık ların kenarın da demlenen ve çalışanlar abi adam limanı kuruttu balıklar onu tanıyor diye şakalaşıyor du derken hop Emin bey 1 balık aldı tamam şimdi buldum seni hınzır seni bana söylemiyorsun tekniği diye çıkıştı ğülüştük tutuğumuz 1 küçük balık bile bizi ğüldürüyorsa derken biraz sonra çoçuklarıya amir bey de sahile inmişti selam şans dilekleriyle biz izliyor du yahu emin bey hani tuttuğun balıklar yoksa bize palavramı atıyordun diye eminbeye takılıyor du o da yok amirim balık yok diyor du bir kıyıdan kulağıma abi rezil olduk amir neye şuradan se tut misinayı bana ver ben çekeyim diyordu 1 balık tutup emin beye verdim misina o da bak amirim nasıl yakalıyorum diye seslleniyor du 2/3 balık daha tutup emin beye çekme ve hava atma fırsatını ve zevkini verdim ama tabiki amir ulan emin tam fırıldak balıkçıymışsın dedi tam 23 tane çeçe yaladı tam 1 tane de Emin bey o şerefe nail oldu Sarı ömer abim de tamam dedi dar ğünler için levrek yemim hazır diyerk 4 çeçe de kendi aldı yaklaşık 600 ğr balık ile neşe ve huzur için de evimize döndük hepinize rastğele