Haliçde istavrit

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında fyuceturk tarafından paylaşıldı.

1. fyuceturk

fyuceturk Ferit YÜCETÜRK

Favori Kamış:
    Cormoran 3.50mt. 40-80gr.
    Favori Makine:
    Shimano activesurf super aero
    En İyi Avı:
    Zargana
    Haliç Deniz Polis Merkezinin hemen yan tarafındaki iskeleden bol miktarda istavrit yakaladım. Meraklıları için 1-2 saat gibi kısa bir zamanda 2 kg. kadar istavrit yakalayabileceğinizi garanti ederim. Duyan durmayana söyleyebilir. Balat da Deniz Polis Merkezinin hemen yanında hem çinekop var hem de istavrit...

Uploaded with ImageShack.us

Son düzenleme: 13 Aralık 2010
  2. sarcoglu

sarcoglu Tolga

Favori Kamış:
    LINEAEFFE EXTREME CAST 440 & OKUMA CEDROS 420
    Favori Makine:
    OKUMA SALINA SA II 10000 & OKUMA SALİNA SA 55
    Tebrikler yemlimi yoksa çapari ilemi yakaladaızın acaba ıstavritleri ?

3. ozkan79

ozkan79 özkan

önemli bilgi.

merhaba;paylaşım için teşekkürler,fakat şunu belirtmek isterimki çinekoplarda istavritlerde çok küçükler.kendim gittim gördüm 8-10 lu istavrit geliyordu ama olta atmaya değmez o balıklar çok küçük iyi forumlar.

4. erols

erols Erol Safak

Favori Kamış:
    Shimano Catana CX240M 10-30gr, Daiwa CrossFire CFS270MH 10-40gr
    Favori Makine:
    Mitchell Avocet II G4000F, Shimano Nexave 4000RB, Daiwa Laguna 3000-5Bi, Spro Passion 740
    Dün saat 15.30'dan 21.30'a kadar ben de oradaydım. Bu zaman zarfında yaklaşık olarak 1 kilo istavrit ve 2 adet çinekop alabildim. Bilgilerinize...

5. KULL64

KULL64 Emrah

Favori Kamış:
    Guan2000gr
    Favori Makine:
    Ticagt4000
    En İyi Avı:
    ...
    Usta paylasim icin sagolda...Bir de bas bas bagirmissin : "Felanca yerde cok balik var " diye.
    O dedigin yere onceden cok cok giderdim.Lakin cogu zaman cok minik kracalar gelmekteydi.Ben genelde izmarit,kefal alirdim.Hic bir gun cinekopa atmisligimda yoktur ne orada ne baska yerde.
    Bence mesaji degistirmende fayda var (tabii bir sonraki gittiginde kiyamet gibi kalabaligin olmasini istemiyorsan)...Umarim anlayis ile karsilarsin.
    Rastgele...

6. fyuceturk

fyuceturk Ferit YÜCETÜRK

Favori Kamış:
    Cormoran 3.50mt. 40-80gr.
    Favori Makine:
    Shimano activesurf super aero
    En İyi Avı:
    Zargana
    Teşekkür ederim saracoğlu, Tabiki çapari ile..

Evet biraz küçükler ama aynen süt kuzusu gibi oluyorlar. Ağzının tadını bilenler için süper bir keyif.

KULL64 şunu hiç aklından bence çıkarma. Hekez nasibini alır ve yer. Benim bir daha ki gittiğimde yer bulamama gibi endişem yok. Olsada farketmez. Ben izlerim onlar tutar sonra yer açılır ben tutarım onlar izler. Unutma paylaşmak çok güzeldir.

Son düzenleme: 14 Aralık 2010
  7. KULL64

KULL64 Emrah

Favori Kamış:
    Guan2000gr
    Favori Makine:
    Ticagt4000
    En İyi Avı:
    ...

Iyi bakalim sen paylasmaya devam et.Umarim birgun vazgecersin ;)
    Benim hicbir artniyetim yok bunu soylememde.Sonucta ben artik orada avlanamayacagim.(Turkiyeye donsemde ;) ) Cunku zaten hedeflerim buyudu ;)
    "Herkes nasibini alir ve yer" demissin birde.Cok haklisin bohcacilarda nasibini aliyor ;) (bu nasil bir nasip olacaksa ;) )
    Ben yinede size basarilar dilerim.Rastgele...