Haliç Deniz Polis Merkezinin hemen yan tarafındaki iskeleden bol miktarda istavrit yakaladım. Meraklıları için 1-2 saat gibi kısa bir zamanda 2 kg. kadar istavrit yakalayabileceğinizi garanti ederim. Duyan durmayana söyleyebilir. Balat da Deniz Polis Merkezinin hemen yanında hem çinekop var hem de istavrit... Uploaded with ImageShack.us
önemli bilgi. merhaba;paylaşım için teşekkürler,fakat şunu belirtmek isterimki çinekoplarda istavritlerde çok küçükler.kendim gittim gördüm 8-10 lu istavrit geliyordu ama olta atmaya değmez o balıklar çok küçük iyi forumlar.
Dün saat 15.30'dan 21.30'a kadar ben de oradaydım. Bu zaman zarfında yaklaşık olarak 1 kilo istavrit ve 2 adet çinekop alabildim. Bilgilerinize...
Usta paylasim icin sagolda...Bir de bas bas bagirmissin : "Felanca yerde cok balik var " diye. O dedigin yere onceden cok cok giderdim.Lakin cogu zaman cok minik kracalar gelmekteydi.Ben genelde izmarit,kefal alirdim.Hic bir gun cinekopa atmisligimda yoktur ne orada ne baska yerde. Bence mesaji degistirmende fayda var (tabii bir sonraki gittiginde kiyamet gibi kalabaligin olmasini istemiyorsan)...Umarim anlayis ile karsilarsin. Rastgele...
Teşekkür ederim saracoğlu, Tabiki çapari ile.. Evet biraz küçükler ama aynen süt kuzusu gibi oluyorlar. Ağzının tadını bilenler için süper bir keyif. KULL64 şunu hiç aklından bence çıkarma. Hekez nasibini alır ve yer. Benim bir daha ki gittiğimde yer bulamama gibi endişem yok. Olsada farketmez. Ben izlerim onlar tutar sonra yer açılır ben tutarım onlar izler. Unutma paylaşmak çok güzeldir.
Iyi bakalim sen paylasmaya devam et.Umarim birgun vazgecersin Benim hicbir artniyetim yok bunu soylememde.Sonucta ben artik orada avlanamayacagim.(Turkiyeye donsemde ) Cunku zaten hedeflerim buyudu "Herkes nasibini alir ve yer" demissin birde.Cok haklisin bohcacilarda nasibini aliyor (bu nasil bir nasip olacaksa ) Ben yinede size basarilar dilerim.Rastgele...