Dün akşam 9 dan sabah 6 tıya kadar Ahmet, Muhittin arkadaşlarımla tekneden aldığımız sarıkanatlar. Toplamda 72 parça balık alındı resimdekiler sadece bana ait olanlar, zokalı takıma istavrit fileto takılarak avlandık. Aynı anda istavritde tuttuğumuz için taze yem sıkıntısı olmadı. Oltya vuruşlar yavaş ve cansızdı bir ara sanırım lüfer kaçırdım sağlam bir ağırlık bindi, çekerken iğne miğne gitti.
Tebrık ederım bır sorum olucak halıcte kıyıdan av verımlımı bu ara? balat olur unkapanı koprusunun yanındakı park cıvarı olur?
Tebrik ederim ellerinize sağlık olsun. Ah o haliçin dili olsada konuşsa karşı kıyıda askeriyenın onunde ne lüferler tuttum zamanında uzun oltayla süper ellerine sağlık olsun....
Teşekkürler. Dediğin yerlerde iş yapar ama kıyı şu aralar pek belli olmuyor, gün oluyor 15-20 tane gün oluyor 0 çekiyorlar, kıyı esas havalar soğuduktan sonra güzel iş yapar 1-1.5 ay sonra gibi.Daha halen karadenizde deli gibi lüfer palamut alıyorlar daha geçişe başlamamış birsürü balık var, kastamonuda palamut olmuş 75 kuruş Teşekkürler Aliço, doğru diyorsun geçen sene burdan kofana alındığını bile duymuştum, içerde yemlik istavrit gümüş çok, acıkan babalar içerde geziniyor işte Eyvallah dostum, inşallah hava muhalefeti olmazsa bizde belki Ademin kolibriyle çıkarız, beraber takılırız Teşekkürler kardeşim daha güzelleri senin oltana gelsin.
Tebrikler... Çok güzel bir av olmuş. Oltanızın daima dolu olmasını diliyorum. Ve tabii ki darısı başımıza
Sağol kanka, İnsanın yediği kısmetidir, bi tane bile yemedim hep dağıttım eşe dosta Çok teşekkür, balık tutmak biyerde bahane maksat kafa dinlemek
Teşekkürler, daha güzel avlar sizin olsun. Teşekkürler, kısmette ne ise geliyor işte, sizlerin avlarıda bereketli geçsin. Çok teşekkür, şuaralar kayıktan fena değil iyi balık geliyor, deniz bereketli, kıyı zayıf biraz.