Sabah 1 saatliğine Haliç'teydim, mekan süper. İstavrit o kadar bol ki Yunuslar girmiş içeriye. Spin kamışla 25gr. kurşun + ince ip misina süper zevkliydi. Yakaladıklarımın çoğunu saldım yine. Sadece gece için yemlik ayırdım. Tam karşımda kalan tersanede gece dil balığı çıkıyormuş, hemde kalkan boyutlarında
Huseyin Abi oncelikle paylasimin icin tesekkurler. Oralari cok iyi bilirim.Eger zevk yapmak istersen kefale takilabilirsin Abi.Cok iri boylarda kefaller var orada(sari kulak,tofan)Yapman gereken balattaki palamut kesimhanesinden 2-3 poset pamaut pisligi almak,2 posetini avlanacagin yere serpmek ve 1 posetini de yem olarak kullanmak.Emin ol hem cok cesitli av olacaktir hemde cok iri boylarda kefaller oltaya binecektir.Cok zamanlarimi gecirdim orada.Insallah bir sonraki raporunu bekliyor olacagim. Can-i gonulden rastgele ...
Teşekkür ederim değerli yorumlarınız için. Ancak aşırı iş yükü nedeniyle gece dil avını ertelemek zorunda kaldım. Yem için ayırdığım istavritleri de yedim bu arada...
Tebrik ederim.Güzel ve sorumlu avlarınızın devamını dilerim.Tavada balılar o kadar güzel görünüyor ki, dün balık yediğim halde bu akşamda balık aldıracaksınız bana.
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim dostlar.. Emrah bey, sen anlaşılan tam bir Haliç aşığısın. İnşallah kısa zamanda ülkemize dönersin de bize buralardan güzel raporlar gönderirsin...
hüseyin abi afiyet olsun. Tebrikler ince takımla avlanmak ayrı bir zevk ve heyecandır sanırım. Çaparideki istavrik levrek ispendek gibi gelir sanırım. dile niyet miğdeye afiyet avlarının bereketli olması dileğiyle