Haliçte sarıkanatın tadı yoktu bu gün, yaprak çoktu, arkadaşlar 8-9 tane sarıkanat aldılar banada 1 sarıkanat 1 de lüfer kısmet oldu. Balığı ölçtüm 29 cm boyu var, fena bi balık değildi.
az olsun oz olsun yıne guzel balık almısınız saat ve yem konusunda bılgı verırmısınız? ekıpman hakkında yem ıstavrıtmı yoksa hamsımı kullandınız?
Teşekkürler, sahteyi denemedik mantarlı yemli takım ile aldık. Teşekkürler, saat 10 gibi geldi paşa biz sabah 6 dan beri ordaydık, yem istavrit, hamsiyi ileri savuramassın anca köprüden olur. Teşekkürler, daha güzeli size nasip olsun. Teşekkürler Aliço, Fatihli Okan Teşekkürler, haliçte geçen gün 2 tane 4 kğ luk levrek almış tekneciler, geçen sene bende somon aldım buralar süpriz oldu artık :thumb: Teşekkürler, afiyetle yendi
okan abi tebrikler çok güzel gözüküyor balıklar...iştahlandım şimdi gece galatadan sarıkanat tutma şansım nasıl sizce??
Önemli değil üstat sıkıntı yok :thumb: Teşekkürler, bence yağmuru bekle o günün akşamı git köprüye derim daha bereketli olur, bu gün zayıftı, yarın hava yağarsa dene derim, bellide olmaz bu işler yinede sen bilirsin.
Vaayyy bizim ekip işbaşında, tebrik ederim almışsın paşayı. Canlı istavrit temin edip bir gece operasyonu yapalım haftasonu Haliç'te. İstanbul'da istavrit bulmak mesele bu aralar, palamut ve lüfer önüne katıp güneye sürdü istavritleri. Yalova ve bandırmada kurşun batmıyormuş istavrit bolluğundan. Bu yoklukta kanlı canlı istavriti bulup yem yapan balığı banko alır. reeling
Eyvallah dostum, Ahmet benden çok sevindi valla, Haliçte tutulunca balık aklı gitti Ne zaman istersen ekip operasyona hazırdır
Tebrik ederim Okan Bey, harika bir av olmuş! Paylaşım için teşekkürler, daha bereketli avlar dilerim!
Sakin,kalabalıktan uzak ne güzel bir av. Bu sene lüfere ve özellikle sarıkanatlara doyacaksınız.Esas furya bir ay sonra başlayacaktır. Sevgiler
Teşekkürler, daha güzelleri senin oltaya gelsin. reeling Teşekkürler Vedat Usta, hava 10-15 derece daha düşecek dimi esas ozaman, beklemedeyiz Saygılar.
Teşekkürler Orhan usta, şimdi kayıktan geldim 18 tane sarıkanat daha kopardım çok şükür. bu gün Lüfer yapmadı, yaparmı inşallah yapar (Ustalar bu boylara lüfer demez onuda biliyorum ) Saygılar.