Arkadaşlar merhaba, Sitemizi uzun bir süredir severek takip ediyorumdum ama bir türlü üye olmak nasip olmamıştı. Aranıza katıldığım için mutluyum. İnşallah güzel bir ortamda yeni arkadaşlıklar kurmak ve bu güzel amatörce yaşadığımız balık avlarının birbirimizle paylaşmak dileğiyle. 24.10.2008 akşamı haliç ve civarında sabahlayarak av yapmak niyetindeyim ama uzun süredir oradan uzuk olduğum için balık durumu hakkında bilgi sahibi değilim. O civarda avlanan ve oturan arkadaşlarım cevap verirse sevinirim. Herkese keyifli avlar dilerim.
haliçin önünden enson birkaç sene önce geçmiştim iski araçları kanalizasyonları boşaltıyorlardı )) şaka bir yana kardeş haliç in hangi kısmından bahsediyorsun bilmiyorum ama geçenlerde ordan geçerken eyüp tarafına bakan kısmında birkaç kişi olta sallıyordu ama pek birşey yoktu sanırım vakit geçsin diye atıyorlardı. tavsiyem unkapanı köprüsü civarına gitmen. orası iyi av ayıpyor izmarit ve çinekop galiba.
Hoş geldiniz bende sizin gibi bu siteye üye olmuştum önceden biraz araştırırdım beyenirsem olurdum bütün sitelerde öyle yaparım.
bALAT Son aldığımız bilgilere göre Cibali karakolunun oradaki iskeleden 35 adet civarı sarıkanat almışlar kısmetse bu akşam bizde oradayız ...