evet arkadaşlar abiler tekrardan merhabalar ..sahte yapım süreci devam etmektedir..yine popper sahte yaptım,yapımı kolay olduğu için 3 tane daha farklı malzemden yaptım..bunlar popper sahte deyiller.bir ara onlarıda yayınlayabilirim...yüzüş testinde hepsi sınıfı geçti popper sahte nin göz akı.hologram plastik çember..bayan elbiselerinde şallarında kullanılan bir malzeme..yanar döner parlarhihi ... simli oje kullandım..sahtenin tam ortasında içinde büyük bir boncuk var.. bisiklet cant teli kullandım sahteye atımı aha böyle:thumb: batma yok düz duruyor suda.. aksiyonu 10 üzerinden tam 10 puan aldı böyle ses çıkarıyor...lüllllp lüllllp:laughing: skitter pop dan daha iyi lüllp lllüp yapıyor sert çekişlerede cevabı aha böyle:thumb: dedim bu sefer tam kafama göre oldu bu diğer sahteler..aslında pek sahte denilecek tipleri yokhihi varda yok..ilginç bir malzemeden.farklı bir sahte yaptımhihi iş yaptıracağım bunlara:hungry: bunlar ile balık alır ve yayınlarsam bilinki o konu o gün patlama yapacak aksiyonu görünce gözlerim parladı.dedim bunlarda tamam şimdilik popper sahteyi yayınlıyacağım. bir yere not edin..bu sahteye banko balık yazıyorum.. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us haydin rasgelereeling
Abi ellerine sağlık, İnşallah istediğin sonuçları da alır bizlerle raporunda paylaşırsın. Seri üretime geçeceğin zaman ilk sipariş benden Bu arada gözleri vurgun yemiş hanos gibi abi
seri üretim yok işi bittimi yenisi yapılacakhihi yapılması basit bir sahte.uğraşmak istersen yaparsın gözlerini bilerek büyük yaptım minik bir fırça bulursam.ucu sivri, daha düzgün hat çıkarırım..oje nin kendi fırçası ile olmuyor.böyle incelikli işlerhihi
Abi biz önce hazır yapılmış olanıyla 1 tane balığı kandırmayı başarabilelim de yapmasını senin gibi ustalara bırakalım Henüz at çek ile hiç avım yok ama başarabilirsem de sizlerin tüyolarınız sayesinde olmuş olacak
kadir ellerine sağlık..giderek güzelleşiyorlar..ama bence yapman gereken en önemli şey avlağa gittiğinde kendi sahtelerini denemen..bie iki atış yapıp ta bunlar iş yapmıyor deyip yine hazır sahteleri denemeye başlarsan sanırım bir anlamı kalmaz...bende bugün merada farklı bir sahte denedim.ama hiç balık yoktu.aksiyon bile yoktu..o yüzden bu iş yapmaz diyemiyorum..tekrar ellerine sağlık...
Bekleyeceğiz, göreceğiz. Sen şimdiden bunun patentini al, ne olur ne olmaz. Bana da pek yaman bir kabadayı gibi geldi. Valla çok haşin bakıyor, çok canlar yakar bu. Hele de senin elinden.
yakalarsın yeterki azimli ol vaktinde orda ol,uygun malzeme kullan levrek başlasada hünerlerini bir görsem diye dört gözle bekliyorumhihi dostum bu gün sadece av dönüşü o sahteyi kullandım..onun dışında hep kendi yaptıklarım ile meşgul oldum aksiyonlarını beğendimse..elimden düşmezlerhihi bu gün öğleden sonra yoklama çektim hiç tadı yoktu.. sabah suyuna ineceğim..yarın birşeyler sahteye binebilir belkihihi şuan için sadece kendi yaptıklarım ile denemeler yapacağım..bunlar ile yakalamam lazım benimreeling
abi elimde daha haşin malzemeler var..sahteleri onlar ile dekore edeceğim sezon başlamadan bitirmem lazım ki,hoş geldin levro diyebilelim bunlar ile