hangi ayda sazan yakalıyabılırım

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında vukuat tarafından paylaşıldı.

1. vukuat

vukuat selahattin

En İyi Avı:
    sazan 4,5 kg
    evet abılerım belkı baslık bıraz yanlıs olmus olabılır ama kusura bakmayın ben yaklasık 12 sene denızde balık tuttum son ıkı senedır tatlı balıkcılıgına merak sardım ve denızı bıraktım sayılır hemen hemen ıstanbulda 7.. 8 tane gole gıdıyorum benım sorum en ıyı sazanı hangı ayda ve nerede yakalıyabılırım acaba bıkeresınde kulak cayırında yanı gecen sene 4 kg ustunde tutmustum ama oda sansa odu denebılır bu yaz devamlı kemer burgaz cıftalan tarafında ormanın ıcerısınde buldugumuz bı gol var yaklasık her tuttugumuz ıkı kıla kadar gelıyodu ama ben soyle daha buyuk bı sazan tutmak ıstıyorum zaten gerce HER TUTTUGUM BALIGI BIRAKIYORUM sadece o dogada ormanın ıcınde balık tutmak cok huzur verıyo herkese cok tesekkurler bu arada benım ıcın yaz kıs farketmıyo motorlarla gıttıgımız ıcın yagmur camur ormana gırıyoruz :)

2. nejat vardar

nejat vardar nejat vardar

Tebliğde belirtilen avlanma yasağı olan aylar haricinde, içinde sazan yaşayan göllerde bu balığı avlayabilirsiniz.En iyisi, en büyüğü diye bir beklentiniz olacaksa; bu kısmet işidir.Kış aylarında da yaz aylarında da büyük balık alabilirsiniz. Ancak yaz sonu iri sazanların özellikle tahıl içerikli yemlerle daha sık yakalandıkları tespit edilmiştir. Kendinizi tanıtmadan, sitedeki üyelerin güvenini kazanmadan ulu orta avlak paylaşımı yapılmaz. En iyisi bu ortamı oluşturduğunuza kanaat getirene kadar kendi bildiğiniz yerlerde avlanmanızdır.

3. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    favori kamışım bölümünde yazıyor
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    Kardeş aramıza hoş geldin iri sazan arıyorsan Nejat abimizinde dediği gibi yaz sonlarını beklemen gerekmektedir iri sazanların en bol av verdiği dönemler kış öncesi son aylardır :) :)
    avlak içinse şimdilik kulakçayırında devam etmeni öneririm;)

4. vukuat

vukuat selahattin

En İyi Avı:
    sazan 4,5 kg
    çok teşekkurler nejat abi ve E.aytekin abi kısmetse zaten bu hafta bi kulakçayırı yapıcam yıne motorumla bı kac aydır zaten gııdemıyodum en kısa zamanda tanısmak uzere inşallah hep beraber bı gun gıderız balıga

5. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    favori kamışım bölümünde yazıyor
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    İnşallah kardeşim:)
    sana şimdiden rastgele:)

6. nejat vardar

nejat vardar nejat vardar

İnşallah.:)

7. eozsoyeri

eozsoyeri Erdem Özsoyeri

Selahattin abi bu coğrafyada en büyük sazanlar yoğun olarak Ağustos-Kasım arasında beslenir.Kışa girerken yeterince yağ depolayabilmek için yamyam gibi saldırırlar yeme.

8. carphunters

carphunters sebahtin

Favori Kamış:
    shimano, fox, kryston, jrc, korda, esp, garmin, nutrabaits, pelzer, chub
    bırakma resimleri varmı?