selamlar, Umarım konuyu doğru yere açmışımdır. Lineaeffe marka 3,8mt 200gr atarlı bir kamışım ve albastar 9 bilyalı makinam var. makarada da 0,35 misina sarılı Bu hobiye yeni başladım, şimdilik acemiyim genelde istavrit tutmaya çalışıyorum çapari ile. Ama millet palamut lüfer tutmaya başladığında takım çantamda hazırlığım olsun istiyorum. Bana şunu al takım çantanda olsun dediğiniz şeyler varmı? Ve acemi olduğum için link verirseniz çok memnun kalırım. Teşekkürler
çantanda genel bulunması gerekenler palamut çaparisi çinekop takımı boğaza uygun 0.25 gövde 0.15 köstek. çapari 2-3 tanede rapala
ya ıste ben baya acemıyım, rapala dedıgınız sanırım sunı yem balık seklınde olan. pekı onları bagladıgımızda mantar samandıra fılan takıyormuyuz ?
Malzeme alarak pek bir yere varamazsın. Önce malzeme yapmayı öğrenmelisin. Yani, misina al, kutuyla iğne al ve takım yapmayı öğren. Ha, bu durumda, daha avcı takım, tam istediğin gibi takım yapma şansın olur. Gidip lanettayn bir misina alacağına, mesela FC ile yaparsın takımını, avcı olur.