Herkese Rastgele Arkadaşlar sevgili balık ve deniz sever arkadaşlar ben bu forma yeni üye oldum ve paylaşımlarınızı çok sevdim ve beğendim teşekkür ederim benim sizlere sormak istediğim şey şu ben oltayla balık avlıyordum bu zaman kadar ama artık zıpkınla dalmak istiyorum. antalyada yaşıyorum ve kışın dalmayı düşünüyorum bu yüzden elbise hangi marka ve kaç milim olmalı: ağırlıklar nasıl olmalı: gözlük hangi marka olmalı ve kalitesini nasıl anlarım: zıpkın kaç santim uzunlukta olmalı ve hangi markayı tavsiye edersiniz: zıpkın pompalımı olmalı normalmi olmalı: paletlerin uzunluğu nasıl olmalı ve hangi marka tavsiye edersiniz: ve antalyada nerelere dalmalıyım : bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirm şimdiden teşekkür ederim
serdar abi sen konuyu açmışken bende sorayım.. bende iskeleden zıpkınla geceleri turna avlamak istiyorum yılmaz zıpkın yeterli olurmu sizce sizce kaçlık zıpkın almalıyım
geceleri ...zıpkınla iskeleden??? oldu olacak elinede bir dalış feneri al..yılmaz zıpkının yeterliliği degil ona ihtiyacın bile olmaz. eline bir mangal şişi al. turnaları çöp şiş yaparsın hemen.. sevgili koray şaka bir yana geceleri zıpkın avı yasaktır..hemde hic sportmence degildir... aman dikkat ....
zıpkının gece dalışı yasak ve ışığın yasak olduğunu biliyodum ama su üstünden yasak olduğunu bilmiyordum mersinde geceleri iskeleden turna avlayan çok gördüm bilmiyordum yasak olduğunu su üstünden