abilerim ben şu anda daiwa saltiga laser sardine almak üzereyim levrek için. ancak onu alana kadar aşağıdaki sahtelerimden hangisini kullanmamı önerirsiniz. şimdiden teşekkür ederim. [/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
Guzel sahteler soldan 1-3 ve sagdan 2 gece icin ideal bence lazer sardineyi cok denedim ama bir turlu kandirmayi basaramadim genelde maxrap fg ve fb daha iyi is yapti kismet
teşekkür ederim en kısa zamanda daha doğrusu rüzgar çıkar çıkmaz deniyeceğim inşallah alırım birşeyler
sağ baştan 1ci sahte..net gözükmüyor..kararsızımhihi sol taraf 3cü sarı olan sahte..pek umutlu deyilim... diğer 5 sahten iş yapar..
Daiwa her daim sonuç alınmıyor ona göre. Hepsini dene derim .arkadaşların dediği gibi gece ve gündüz ayrı ayrı denemeler yap.(su üstü olan hariç)
bu gece 2 saat at cek yaptim sirasiyla hepsini kullanarak. levrek alamadim ama sol en usttekiyle guzel bir kalamar tuttum, sasirdim kaldim.
süleyman abi bu sahteyi 3 yıldır ara ara kulanıyorum daha tık demedi.avlandığım merada hem levrek hemde turna var.
3 yıldır Daiwa Laser Sardine kullanıcısıyım. Ayaklarınızın kuma bastığı yerlerden yapılan (yani kıyıdan) atçek işinde benim 2 numramdır. (1 numaram rover 98). Özellikle levrek için kesinlikle öneririm. Ancak iskele gibi yüksek yerlerden at-çek yapacaksanız yüzüşü bozuluyor. Verim alabilmek için kamışın ucunun kuma yakın olması lazım. Gıçık olduğum tarafları bir süre sonra üzerindeki parlak tabaka dökülmeye başlıyor. ve çok pahalı bir ürün.