Düşünün . Eğer ki sabah at-çeke gideceksiniz . ve yanınıza bir tane sahte alcaksınız. Hangi sahteyi alırdınız .? Kasım - Nisan arası hava farketmez ama suüstü olmıyacak su altı
farketmez. sahte haliyle aptal, akılsız, ölüdür. ona hayat verecek olan, suya göre akledip balığı kandıracak olan avcıdır.
Yer,mevsim,sahil kıyı,rüzgar avlak vs bilgileri de alsak da ona göre ne kadar dalarlı mı,suüstü mü alacağımıza karar versek?
Kesinlikle şamandıralı takım ile raglou. Diğerleri aklıma bile gelmez Sabah suyunda raglou larım bir tarafa diğer sahtelerim bir tarafa
ben aklımdan sildim onuhihi şimdi rapala ile yapabiliyorum onun mağrifetini böylelik ile etrafımdaki yemli avcıları bir nebze olsun durdurabiliyorum,niye bu sahte çok pahalı diye elimde toplu silikonu gören,aynısından yapıp rakip oluyor,2 buçuk tl masraf ilehihi ucuz rapalayı teloskopik kamışı ile 2 atıyor tık yok dönüyor yemliye:laughing: rapala ile yakalamak silikon kadar kolay deyil
yapma kadir abi gözünü seveyim o kadar sahten var profilinde bile fayuyu tek geçmişsin bak arkanda duruyor buy arada pazar günü kemere geliyorum göynük e spin takımı getirsem boşunamı taşımış olurum yoksa varmı bir şansım bir yardımcı olursan bilirsin oraları teşekkürler.
kemer tarafında güzel noktalar var açıkta lakin hiç gitmedim o taraflara..kıyısını bile görmedimhihi o tarafda tekneden avlananların raporlarını görmüştüm daha önceleri...güzel balıklar çıkıyordu..şuan her yer balıkçı teknesi dolu açıklarda..hepsinde de balık bulucu var dolanıp duruyorlar.. balıklar açıkda can mücadelesi veriyorlar taaki yasaklar başlıyana kadarhihi
işi bilen adam işte. 17 cm daiwa saltiga laser sardine. 0.10 berkley misina 2.40 okuma v-spin makina size kalmış
17 cm lik sahte biraz büyük değilmi . o boyutta sardalya olduğunu bile görmedim aslında o boyutta sardalayı yemek güzel olurdu
Kadir abi burdaki sahteler çok da iyi değilse hangi sahte o kadar iyi adını söyleyebilirmisin maxrapden bile iyi ise o sahteden 100 lira olsa bile alırım
burdaki sahtelere kötü demedimki..bilakis çok iyi sahteler var..uygun renklerini boylarını seçersenhihi şu listede max rap ı favori görmem ben.onunla yarışacak yazuri sahteler var yozurilerin arasından çıkabilirmi diğer 2 taneyi bu yarışa dahil etmiyorum daha