hangi shimano yardım

Konu, 'Makineler' kısmında atakule team tarafından paylaşıldı.

1. atakule team

atakule team hüseyin

Favori Kamış:
    Bass Pro Shops® extrime xps Mitchell Elite Spin DAIWA EXCELER, EXSF662MHFS 1.98
    Favori Makine:
    shimano sustain 2500 fg shimano exsence 3000cı4
    En İyi Avı:
    hedefim 120 cm
    selam arkadaşlar
    sizden ricam bu üç makina arasında kararsız kaldım kullanan var mı aranızda yada artıları ve eksileri
    elimde bir yıl önce aldığım twinpover var memnunum 2.3 tanede shimanom vardı kullanmadığım onlarıda elden çıkardım 2 tane kullandığım makina olsun dedim bi av birisini bi av birisini kullanayım diyorum ama üç makna arasında kararsız kaldım ne dersiniz.

shimono sustain 2500 fe

shimano stradic fc 3000

shimano twinpover 2500 fc

Son düzenleme: 11 Şubat 2010
  2. busters/istanbul

busters/istanbul eyyüp güven

Favori Kamış:
    lineaeffe extreme 4.20
    Favori Makine:
    mıtchell armada pro 8000
    En İyi Avı:
    12 kilo aynalı sazan ve 13 kilo yayın
    hüseyin abi bence sustain 2500 fe degerlendır derim bir arkadasım kullanıyor harıka bır makıne tavsıye ederım ama sunuda belırtmem lazım fıyatları cok pahalı bu makınelerın bence aynı kalıtede farklı markada daha uygun bır makıne alabılırsın markaya aldanma bence RASTGELE

3. FuRkAn *

FuRkAn * FURKAN

Favori Kamış:
    Shimano Spin Power 425 bx
    Favori Makine:
    スーパーエアロ フリーゲン /
    En İyi Avı:
    Torikler, Kofanalar - Levrekler Vs. Vs.
    twinpower öneririm neredeyse stella ayarındadır mükemmel bir spin makina bence

4. alikemal

alikemal Ali Kemal GÖKTÜRK

kalite ve özellik sıralaması yaparsan bu 3 makinadan sonuncu stradic 2ci sustain 1ci twinpower dır. ama kalite açısından çok büyük aman aman fark yapmaz ama özellik olrakta bilya sayıları kalam gücü devir sayısı makaranın yapısı ve kaplaması gibi özelliklerde değişiklikler size fiyat olarak yansıyor amerika ve japon listelrinde 1. stella 2.twinpower 3.sustain 4.stradic...diye gider stellayla twin power arasındaki genel fark ise bilya sayısından seriye göre aynı serinin ağırlıktaki farkı iki makinanın misina sarım kapasitesinde fark var artık bu farklardan hangisi işinize gelirse onu alın ama

en ucuğu stella kusursuz olsun derseniz tabi , ama bir stradicde herzamn işinzi mükemmle şekilde görür

5. balikoltasi

balikoltasi Birol

Sustain ve Twinpower fc birbirinin eşdeğeri gibidir. Aralarında pek fark yoktur. Aynı sınıftadırlar.
    Stradic ise bunların alt modelidir. Twinpower ve sustain varken stradici eleyin bence.
    Bana sorarsanız çok az daha bütçeyi arttırıp Malezya malı yerine japon piyasası için üretilmiş japon malı olan twinpower ı alın derim.
    En azından ben twinpower fc kadar bütçe yaratmış olsam japon twinpowerı seçerdim.

6. atakule team

atakule team hüseyin

Favori Kamış:
    Bass Pro Shops® extrime xps Mitchell Elite Spin DAIWA EXCELER, EXSF662MHFS 1.98
    Favori Makine:
    shimano sustain 2500 fg shimano exsence 3000cı4
    En İyi Avı:
    hedefim 120 cm
    slm

arkadaşlar cevaplar için teşekkür ederim.:)
    sanıyorum twinpover gibi gözüküyor twinpover japon çok pahalıya geliyor
    malezya daha ucuz o da olmazsa sustain alacağız artık :)