Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi akşamlar,selamlarrr yeni kamış ve makine alacağım için sizin fikirlerinizide öğrenmek istiyorum. Öncelikle balıkavının %90 nını karadenizde kıyıdan yapacağım için surf kamış olarak lineaeffe sea master 4.20 lik olanı tercih ettim. genelde ağırlık olarak 50-60 gr ağırlık kullanacağım taş çatlasa 80 gr olur herhalde vede çoğunlukla istavrit çaparisi atmayı düşünüyorum,hırsızlı lüfer takımında da kullanabilirim,belki kalkana ve kırlangıca da atabilirim gelelim makinaya burada ikilemdeyim okuma avenger 65 mi? Yoksa ryobi ecusima 8000 mi fiyat farkı az siz ne dersiniz? başka kamış ve makine önerilerine de açığım reeling
Her iki makinayıda kullanmış biri olarak ben kesinlikle Ryobi derim, benim surf kamışımda lineaffe sea master 4.20 ve üzerinde Ryobi ecusima 8000 vi var. tank gibi güçlü bir makina ben çok seviyorum.
sinan kardeşimden sağolsun sea master ın istavritleri döktüğünü öğrendim demek ki sert aksiyonlu bir kamış istavritleri döktürmeyecek ama uzağa atımlarımıda etkilemeyecek başka kamış öneriniz varsa sevinirim makine ecusima olacak o kesinleşti
lineaeffe sea master 4.20 kamış+ryobi ecusima 8000vi = 180 tl ye alınmıştır.Hepinize hayırlı olsun nereden aldınız acaba fiyatı cok uygun ....