boğazda kullanmak icin alıcam genelde anadolu yakasında kullanıcam bilgilerinizi paylaşır sanız sevinirim... http://www.avmarketi.com/asp/product/7191/FERRARI-EXTREME-2000-4-25-260GR http://www.avmarketi.com/asp/product/8585/LINEAEFFE-EXTREME-COMPEZITIONE-KAMIS-4-50
Selçuk kardeş Bana sorarsan http://www.avmarketi.com/asp/product/9472/VERCELLI-ENYGMA-MASTER-TELESKOPIK-SURF-KAMIS-4-20-CM bunu al derim.. Diğerlerine göre daha uzağa atabilirsin ve daha hafif olması kolunu ağrıtmaz.. Tercih senin..
O ağırlıklara çıkıyor iseniz ilk verdiğinizi linki tercih edin diyeceğim; 2. linkteki kamışın o değerlere çıkması biraz hayal olur...
Bazen 200gr attıgımız oluyo genelde 150.170 arası atıyorum bunu alma sebebım yuksek ve agır atarlı olması sanırım 100gr bu kamışla iş görmez.. tavsiyeniz için tşkler kafamdaki modeli söylemişsiniz
Verdiğin linkteki 1. Kamış bende var Kamışta Atarında Hiç sorun yok 200 grm filan banamısın demiyor Hatta daha istiyor ben Rapala ve çinekop palamut çaparisinden kullanıyorum Tam o işlerin kamışı istavritte filan zevk alamazsın Onu diyim Birde o kamışın Bordo olanı var onu incele...
Uc kısmı kalınca biraz vuruşlar pek belli olmuyor elin alışıkta balık aldığını kamıştan anlıyorsun öbürtürlü Kafa atışı filan belli olmuyor Özellikle yemlide çinekop ...
ilk linkteki seçimin güzel, ağır kurşun atıyorsan parçalı ve atarı yüksek kamışları seçmeni tavsiye ederim özellikle parçalı olsun teleskobikler ek yerinden kırılma şansı yüksektir. 100-200 teleskobik kamışla 150 gram atım ama 200 çıkmaya cüret edemiyorum parçalı 100-250 100-300 atarlı kamış işini görür sanırım ama bu kamışlarında uçları kalın olur doğal olrak
Sende hatırladığıma göre sorento var ama Sorento kamış ile hiç korkmadan 200 grm atabilirsin banamısın demiyor ...
Sorento bende vardı 3 4 ay kullandım Devamlıda Ağır kurşun çalıştım banamısın demiyor sonra extreme cast ile değiştim onu Extremenin ucunu 7 8 cm kestim oda aynı 200 grm banamısın demiyor ...
extreme casti benimle aynı modifiyeyi yapmışsın ayrıca ben en uçtaki gezeride çıkardım kısaltınca birşeye benzemiyo hemde çıkış hızını biraz düşürüyo diye düşünüyorum. aynı zamanda sorentoda var ama onun 150 geçmedim aksiyonu 150 lik kurşuna göre çok iyi extremeninse 100lük kurşunla sürekli atışlar yaptım çok güzle sonuçlar aldım hatta lüfer avında bazen kimdaha ileri atar diye sürekli oltacılarla kapışırdık iki kamışımdanda memnunum ama arkadaş daha ağır kurşunlar düşünüyo o yüzden parçalı ve kalın uçlu kamışları tercih etsin
Gezeri bende çıkardım Öbürtürlü kesmeden kullanında kafaya 2 3 kere dolanma yaptı atarken kesinde sertleşti uç kısmı ve kafaya dolanma diye birşey kalmadı Selçuk abininki ayrı bir olay ona saten ey uygunu Parçalı Rapalayı boğazda Devamlı yapan bir kişide kesinlikle parçalı kamış şart .. Kesmeden önce Atarken çok değişik geliyordu Ondan sonra 7 8 cm kestikten sonra Kamış Biraz daha sertleşti Atarken Hiç füze gibi gidiyor Birde mikrofırdöndü taktım onunda faydaları oluyor ağırlık yapmıyor Kamış şimdi canavar gibi oldu banamısın demiyor 180 200 grm Akşama kadar ...
peki soreto yla sen neler yaptın mesela asansör yada kıyıdan sürtme tipi kurşunla sahte atçek yaptınmı ? benim sorentoyu alma sebebim ağır kurşun attığını bildiğim için ve ucunda extremeye nazaran kalın uç olduğu için tercih ettim asansörde kullana bilirm diye düşündüm ama bizim orada suyun akıntısı istanbul gibi değil bi kanal akıntısı var oda istanbul gibi değil