Sayın ustalarım 1. sahteyi turna için aldım ama diğerleri hakkında pek bi fikrim yok. hepsi remixon marka yüzey olduğunu düşündüğüm yemler. Sizce işe yarar mı? Değerli yorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Bu arada yemlerin boyu 5 cm. Şimdiden teşekkürler.
davut slm, 5 cm'lik sahteler turna için ufak boy sayılır, en ufak boy 9 cm ve üstü olması daha büyük avantajdır, özellikle turna için kırmızı kafa olmak üzere,sarı,yeşil turuncu renkler genelde iş yapar. unutmamak gerekir ki,araştırmadan alınan sahteler balıktan daha çok balıkçıyı avlar,
Bu Remixonlardan bende de var,biraz hafif olmaları dezavantaj sağlıyor.Sizdekiler bir de 5 cm,pek rahat atıp çekebileceğinizi sanmıyorum,keşke 9 cm liklerini alsaydınız.
Desinize bu sefer ben avlandım. Peki bu 5 cm lik yemleri hangi balıkta kullanmamı önerirsiniz? Bir de bu sahtelerin önüne kurşun taksam olur mu? Eğer olursa yemle kurşun arasında ne kadar mesafe olmalı ve kaç gramlık kurşun kullanmalıyım?
Selam. Bu küçük rapalaların pek iş yaptığı söylenemez. Bende de epey var ama sadece geçenyıl çinekop akımında bir iki gün iyi çalışmıştı. Onun dışında kutuda güzel yer tutuyorlar.
Yapma be Nihat Abi... Valla bütün hayallerimi yıktın şimdi... O vakıt bize yine av market yolu göründü...
Vaybe Özgürcüm Turnacı oldun çıktan valla.Bir aya kadar Turna orguna hazır ol.Bakarsın 2.Bursa Org.dan sonra 1.Bursa Turna org.unu yaparız
levrek avcılığı bir hastalık,aslında levreğin olduğu merayı bulmaya çalışmak bir hastalık, ama diğer taraftan turnada başka bir hastalıkmış, avıda,yakalandığında verdiği savaş vede geri salınması ciddi heyecan veriyor, bursa'da turna avı için senden haber beklediğimi sakın unutma