hangisini tercih edersiniz

Konu, 'Kamışlar' kısmında haylasx tarafından paylaşıldı.

1. haylasx

haylasx tolga

Favori Kamış:
    fladen extraa flexxx 15-50
    Favori Makine:
    okuma safina pro spa 40
    spin olta takımı edinmek istiyorum levrek ve lüfer için yanlız karar veremiyorum hangisini tercih edeyim diye yardımcı olursanız sevinirim
    kamışlar:
    http://www.avmarketi.com/asp/product/169037/SHIMANO-VENGEANCE-AX-SPIN-2-70-MH-15-40-GR

http://www.avmarketi.com/asp/product/14278/OKUMA-ALUMINA-SPIN-KAMIS-270cm-10-40GR

http://www.avmarketi.com/asp/product/136531/OKUMA-V-SYSTEM-SPIN-KAMIS-270cm-10-40GR

makina:

http://www.avmarketi.com/asp/product/16079/Okuma-Safina-Pro-SPa-40-makine

http://www.avmarketi.com/asp/product/16714/Okuma-Trio-40S-makine

birde levrekte lüferde banamısın demicek 0:25 0:30 kaliteli mısına tavsiyeniz ne olur

Son düzenleme: 24 Kasım 2013
  2. hmrjr1990

hmrjr1990 Çağatay

Favori Kamış:
    Daiwa Crossfire 10-40 2.70 MH
    Favori Makine:
    Shimano Exage
    En İyi Avı:
    6KG sazan
    super maxim 26lık yada powerline 28 yada 30luk misina tavsiye ederim. temin edemezsen oskar 28lik. ne kadar zorlarsan maximi kopartamazsin o derece sağlamdir. powerline de öyle. tavsiyem shimano almandan yana olur ama bu verdiğin seçeneklerden seçmek zorunda kalsam makinayi asla ama asla 40Lik ALMAM 30 luk makina en iyisidir. eline şöyle bi aldımmı "heh işte makina" dedirtmeli adama. 40 lik cok büyük duracaktir elinde yada kamişinda emin ol. Okuma V system kamış çok güzel, test etme imkanm oldu çok saglam bir kamış tavsiye ederim. makinayi ise shimano al derim. benim suan kullandigim sistem Daiwa crossfire 10*40 270 spin. Shimano exafe sfc 3000lik makina. cokta memnunum.

3. haylasx

haylasx tolga

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    okuma safina pro spa 40
    teşekkür ederim 40 lık almamın sebebi daha çeşitli avlarda kullanırmıyım diye düşünmemden kamışı v system alacam kararım o yöndeydi fakat yinede bilenlere sorim dedim ama makina kararsızım bakalım

4. luckystrike

luckystrike EMRE

Favori Kamış:
    OKUMA V SYSTEM
    Favori Makine:
    OKUMA AVENGER
    En İyi Avı:
    onu hala arıyorum..
    tolga kardeşim okuma avenger av-30b incele derim. yaklaşık 1 senedir kullanıyorum tatlı ve tuzlu suda ve bir kere bile bakım yapmadım ama banamasın demiyor canavar

5. haylasx

haylasx tolga

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    okuma safina pro spa 40

makinayı inceledim cok hafif ve sağlama benziyor aynı zamanda tüm kullanıcı yorumlarında tam not almış v sytem kamışla iyi bir ikili olabilir ikisinin toplam ağırlığı 400 gr misina felan derken 450 gr de buda süper atçek için yanlız makina uzak atış performansında nasıl

6. luckystrike

luckystrike EMRE

Favori Kamış:
    OKUMA V SYSTEM
    Favori Makine:
    OKUMA AVENGER
    En İyi Avı:
    onu hala arıyorum..
    uzak atışlarda misinayı rahat boşaltması için tasarlanmış yüksek kafası var ama uzak atışlar için sadece makina önemli değil senin atış stilin,kullandığın sahte,kullandığın misinaya görede değişir.

7. haylasx

haylasx tolga

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    okuma safina pro spa 40
    önerebileceğiniz mısına ve sahte linklerini atarmısınız ben bu kombinasyonu 2 güne kadar avmertimden sipariş verecem herşey tam olsun istiyorum sahteler lüfer ve levrek için yanlız

8. adminselo

adminselo selçuk

Favori Kamış:
    Lineaeffe s-flex 4206 4.20--SHIMANO YASEI SEA BASS 2,70 -MH- 10-50 GR, Shimano Scimitar 300 cm
    Favori Makine:
    Penn Affinity 8000, Ryobi NAXO 8000
    En İyi Avı:
    4 kg Levrek ---1.800 gr Kofana
    Kamış için v system ideal belirttiklerin içinde. Bulablirsen shimano yassei ve scimitar kamışlarda iyi alternatiflerdir.

Makine içinse safina ilk spin makinemdir hala kullanılabilir durumdadır tutlu suya defalarca girmesine rağmen tabi biraz sıkıntıları oldu bukadar badireden sonra ama kullanılabilir durumda alt segmen için onu öneririm. Trio içinse kimde gördüysem arıza verdi tavsiye etmiyorum. Shimano catana yada exage yi bütçen doğrultusunda tercih edebilirsin .

9. haylasx

haylasx tolga

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    okuma safina pro spa 40
  10. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    bütçe sıkıntısı yoksa..okuma da karar kıldıysan bu makinayı incele..ben çok beğendim..harika birşey:) okumanın yeni ürünlerinden bir tanesi..

bu makinayı görmeden trio filan alıyım deme sakın:)

kamış seçimlerin iyi.. okumalar.. shimanoyu yakınen gördümmü hatırlıyamıyorum..

http://www.avmarketi.com/asp/product/165799/Okuma-RTX-40

11. uFuK-28

uFuK-28 Ufuk

En İyi Avı:
    72 cm levrek
    Selam, bende 240 cm kamış vardı kırılınca okuma sea spin 285 aldım, çok güzel sağlam kamış fakat uzun süreli at çek yapacaksan aşırı derecede yoruyor. Eğer 1 saat haftada 2-3 kere kullanacaksan alınabilir ama uzun sürelide tavsiye etmem. Geçenlerde gittim 240 cm kamış aldım rahat ettim 270 cm olanlarına bakma bile bakmadım direk 240cm aldım. Attığım yer bazen kayalıkların üstü bazen kumsal yani her yerden kullanıyorum pişman olmadım hatta okuma alumina 240cm almayı bile düşünüyorum..

12. haylasx

haylasx tolga

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    okuma safina pro spa 40
    valla her biri birbirinden iddalı 250 tl limitim var kadir abi dediğiniz makinayı alırsam kamış için bir şey kalmaz yanlız şunu anladım spin takım yapıyosan okuma olacak ama modelleri biraz daha araştırmaya devam birde 2.70 mi 2.40 mı bunuda sölerseniz sevinirim

13. haylasx

haylasx tolga

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    okuma safina pro spa 40
    offff napacağımı şaşırdım valla :D 2:40 alacam tavsiyeniz için *** birkere alıp pişman olmamak lazım

14. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    benim kullandığım takıma bütçen yeter:) spro passion ve okuma alimuna kamış..
    240 alacaksan v sistemini al..daha hafif;) amma velakin,malum karadeniz rüzgarı fırtınası eksik olmaz..270 derim ben en düşük limit..
    o vakit kamış model seçimi sana kalır :)