Merhabalar. Kıyıdan makineli kamış yardımı ile avlanıyorum. Katlandığında küçük olan, hafif, hassas uçlu kamış tavsiye edebilirmisiniz. Makinem var ve memnunum.
. Merhaba Hedef balığınız nedir acaba? Yemli mi avlanacaksınız ?Örn:Çipura yoksa Sahte balık ile at-çek mi yapacaksınız: Örn: Levrek
Merhaba Size önerebileceğim süper naturel tele 100 360cm DAM. Bir başka seçenek de Green cross tele 100 360cm Dam. Cormoran profiline tele 150 360 cm.
Fiberglass uçlu Turnafresh, sizin aradığınız kamış değil.. Sağırdır, kolay kolay duymaz balığın geldiğini.. ALBA CLASS 1160 önerebilirim, bu açıdan gayet hassas, güzel bir kamıştır.. Ama katlanınca pek küçük olmaz
Ben sizin istediğiniz boy ve ölçülere pek uymasa da Lineaeffe Crystal Bay kamışı önerebilirim bir arkadaşım 4.22 sini kullanıyor, dalgalı denizde bile ufacık balıkların vuruşlarını net olarak görebiliyoruz ucunda, sanırım 3.90 ı da mevcut. Boyuna rağmen orantısına balıkdığında surf kamış olmadığı belli oluyor. Zira kamışın sapı surf kamışlar gibi uzun değil.
Yorumlariniz icin hepinize cok tesekkur ederim. Yucel arkadasimin tavsiyesi simdiden heyecanlandirdi beni. Dalgali suda bile ufak baliklari hissedebilmek guzel. Makineli kamisa alismam bi yuzden zor oldu. Ben has bir kasnakciyim aslinda ancak teknolojiye ayak uydurmak zorundayiz. Yucel hocam, makinem var. Bu kamisi nereden ve Yaklasik kaca temin edebilirim. Tesekkurler
Eğer heyecan kaynağı buysa, size kamıştan ziyade dyneema misina tavsiye ederim.. Kamış elbette güzle, makul, almakta fayda var. Ama birde dyneema misina sararsanız makineye, 100 - 200m, o zaman görürsünüz, hassasiyet nasıl bir şeymiş..
Merhabalar. Bu markalarını verdiğiniz malzemeleri nereden alıyorsunuz (kamış, iğne, misina vs.). İzmirde veya internet ortamında alabileceğim bir yer biliyormusunuz ? teşekkürler.
http://www.avmarketi.com/asp/show_stock.asp?product=7-C-2282739 3.90 olanı http://www.avmarketi.com/asp/show_stock.asp?product=7-C-2282742 4.22 olanı Bu kamışların hassasiyeti tam istediğin gibidir. Tek bir uyarı yapacağım ucu o kadar hassas ki çok dikkat etmen gerekir sağa sola çarpmaya pek gelmez. Bu linklerdeki web sitesinden güvenle alışverişinş yapabilirsin.
RODER ST02 100-250 gr 390 cm kamış aldım almasına da... Satıcının ısrarlı övgüleri doğrultusunda aldığım kamışla ilgili bilgi bulamıyorum. Kore malı olduğunu, surf kamışı olmakla beraber kıyıdan yemlide de ucunun hassas yapısı nedeniyle iyi olduğunu söyledi. Bu kamışı kullanan bazı arkadaşların yorumları bana yuvarlak geldi. Fiyatı da ucuz değil... Bu forumda bu kamış in midir, cin midir? Sorusuna cevap arıyorum. Foruma girişimle beraber ilk kazık sorum şimdilik bu. Cevaplarınızı heyecanla bekliyorum. Selamlar...
abi o kamıstan bende almıstım ertesıgun gerı verdım pek tavsıye etmem bıkac kısıde kırmıstı bu kamıstan imkanın varsa bence geri iade et iyibirsey al
4204 extreme COMPETIZIONE ile değiştirdim... crank kardeşim sözüne uydum RODER ST02 100-250 gr 390 cm kamış'ı geri verdim. 4204 extreme COMPETIZIONE aldım. Şimdi bu kamışı kullananlardan tecrübelerini bekliyorum. Cevap yazan olursa daha detaya inerim. İlgilenen arkadaşlara öncelikli, herkese sevgi ve saygılar...
lineaeffe Üsküdar'da Cengiz Balıkçılıktan misna ve kamışı uygun fiyatlarla temin edebilirsin. Alper ve Emre kardeşlerime de buradan selamlar...