Hasta balikci

Konu, 'Makaleler' kısmında Balikci34 tarafından paylaşıldı.

1. Balikci34

Balikci34 selim

Favori Kamış:
    Sportex,Shimano
    Favori Makine:
    Shimano,Daiwa,Dam,Abu
    En İyi Avı:
    Turna
    irlandada bir balikci kahvesinde asili olan bu yaziyi ceviri ile sizlerle paylasmak istedim,bakalim yazidakiler size ne kadar uyuyor...

Balıkcı hastadır,devamlı temiz havada olmayı,güneşlenmek ve stres atmak ister,eşine ve çocuklarına karşı sağır olur,hiç bir çeşit işte çalışmayı sevmez,devamlı balık malzemesi olan katologları inceler ve malzeme satan dükanları gezer,geceleyin geç saatlerde balıkcı dostları ile telefon görüşmesi yapar,kendi kendine konuşur ve balıkcı dostlarına devamlı yalan söyler,tedavi edilemez durumdadır,bu güne kadar bu hastalığa çare bulunamamıştır,karanteneye almaya gerek yoktur,hiç bir ilaç tedavi edemez onu,bu hastalığa yakalananlar,acılarını dindirmek için mümkün olduğunca balığa gitmelidir...

2. leyl&hud

leyl&hud Mehmet Ergül

Favori Kamış:
    RIVER ANDON 300 CM KAMIŞ
    Favori Makine:
    okuma zorax
    devamlı temiz havada olmayı,güneşlenmek ve stres atmak ister,eşine ve çocuklarına karşı sağır olur,hiç bir çeşit işte çalışmayı sevmez, kendi kendine konuşur
    Bakın bana uyanlar bunlar:)
    Sağolasın abi.

3. LapinCash

LapinCash

Bence bu daha doğru ;

"Balıkcı hastadır,devamlı temiz havada olmayı,güneşlenmek ve stres atmak ister,eşine ve çocuklarına karşı sağır olur,hiç bir çeşit işte çalışmayı sevmez,devamlı balık malzemesi olan katologları inceler ve malzeme satan dükanları gezer,geceleyin geç saatlerde balıkcı dostları ile telefon görüşmesi yapar,kendi kendine konuşur ve balıkcı dostlarına devamlı yalan söyler,tedavi edilemez durumdadır,bu güne kadar bu hastalığa çare bulunamamıştır,karanteneye almaya gerek yoktur,hiç bir ilaç tedavi edemez onu,bu hastalığa yakalananlar,acılarını dindirmek için mümkün olduğunca balığa gitmelidir.."

Tamı tamına %100..

4. seymensedat

seymensedat SEDAT ERDEM

Favori Makine:
    RYOBİ 6000 VI
    Selim'cim; Aydın'da balıkçıların ve atıcıların devamlı olarak bir araya geldikleri kahvehanenin duvarında ise: İYİ DİNLE YALANA İTİRAZ YOK diye bir yazı okumuştum vede çok gülmüştüm. Kendi adıma söylüyorum asla yalanı sevmem, bunun adı pembe yalanda olsa. Çevremde yokmu çooook var. Saygılarımla.

5. Balikci34

Balikci34 selim

Favori Kamış:
    Sportex,Shimano
    Favori Makine:
    Shimano,Daiwa,Dam,Abu
    En İyi Avı:
    Turna
    Bu konuyu güncelliyeyim,bakalım kaç hasta balıkcı daha katılmış aramıza...

6. fatihh

fatihh Fatih

Favori Kamış:
    Fury Caster ,L.Effe SeaMaster 4,20 Surf,ProCatch CS Ultra-2.40;Protackle FW-TS 3.60
    Favori Makine:
    Penn Affinty 7000, Okuma Avanger 30b
    Hehe kısmen katılıyorum bu yazıya :) yada ben tam hasa olamadim.:)

7. Ersin1903

Ersin1903 Ersin

Favori Kamış:
    Okuma Salina Surf 4.20 / Okuma Salina Sea Spin 2.85mt
    Favori Makine:
    Ryobi TT Power 8000 / Tubertini Plus 6000 / Okuma Inspira 40
    Bu yazının tamamına yakını uyuyor bana, çok güzel tanımlamışlar bu hastalığı :) ama şu yalan söyleme işi bana göre değil, özellikle balıkçı Dostlarıma.. Ancak bana ve balıkçı dostlarıma avlarla ilgili yalan söyleyen ve bunu göz göre göre yapan çok kişi var, onlarla bazen aynı dilde konuşmak gerekiyor muhabbet olsun gülmeye malzeme çıksın diye hihi

8. Geçmiş ola...
    Haftada bir balığa gider stresimi atarım. Fazlası sair zamanda ekstra stres yapar.

9. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Hasta balıkçı tanımını komple yıkmak lazım. :)

Bu tanıma uyan kişiler ne işlerinde, ne evlerinde mutluluğu bulamazlar.
    Tek mutluluk kaynağı balıksa ve çıkmamışsa vay haline. :D

Balıkçı olsun olmasın, DENGE :D:D:D

Herşey tadında güzel. :)

10. 4443

4443

Yalan ( ALTIN ) olsa kimse sahiplenmez :)

Eminim hiç bir şahısta bu ayrıştamayı yapmaktan geri kalmaz sevgiler ...