selam balıkçı dostlar bugün yine boğazda balık avına çıktım sabah erkenden yola koyuldum saat 6:20 suları avlaktaydım güzel av oldu hooked allaha şükür rapala ile baya balık aldık sarıkanatlar çok güzeldi resimleri yüklüycem balıkların bir kısmının resmini çektim strıke pro rapala ile avlandım süper iş yaptı öğlenden sonra süpriz bir misafirimiz vardı yemli avlanan arkadaşın oltasına takılmış oltadan çıkartırken baya hırpalamış elimize aldığımızda ölmüştü yoksa salacaktık çok üzüldüm banghead çıkartırken görmedik idk fotolarını çektim kırlangıçın çok güzeldi..
maşallah güzel av olmuş ama kırlangıcada yazık olmuş onunda ömrü o kadarmış artıkelden gelen yapılmış. kaç saatte 10 balık acaba...
Tebrikler Dergah güzel av olmuş Kırlangıç gerçekten güzel imiş,yazık ne güzel çorbası olur zamanında. Çoğu yerde dip takımları takılır,kaçınılmaz.Lâkin bağzı arkadaşlarda olmayacak,yerlerde olmayacak şekilde dip takımları hazırlar,avlanmaya çalışırlar.Sonuç dipte ,kilo,kilo kurşun,değişik türlerde dip balıkları ,kırlangıç gibi telef olur.Yazık. Avınız daimi olsun.
Dergah kardeşim ellerine sağlık güzel av olmuş rapala bilgisi içinde sağol meraklı arkadaşlara lazım olucaktır , kırlangıcın resimleride çok güzel daha iyileri rast gelsin inşaallah