Hatay İskenderun Sahil Cupra avı

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında KingİsBack tarafından paylaşıldı.

1. KingİsBack

KingİsBack Ümit

Favori Kamış:
    Okuma 8 V Sistem 2.40 Spin Kamış
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40S
    En İyi Avı:
    İzmarit
    İskenderun Sahilinde Gece 2:00 de başladığım avım Sabah 6:00 gibi sonlandı. 15 parça Çupra-Mırmır ve 1 adet ispendik Aldım Cupraların ve Mırmırların boyutları fena diildi ispendik iğneyi midesine kadar yuttugu icin denize bırakma fırsatım olmadı cıkarırken baya yıprattım hayvanı neyazıkkı :(( .Ana beden berkley 0.26 sensetion uç kısım ise 0.27 berkley trielene fibercarbon misine 3 kollu (kolların biri hırsız) Agırlık 25 gram Yem taze sülünez İgneler Kısa Palalı capraz. Avlak iskenderun dünya anıtı Kıyıdan.Su Cok berrak olduğu için sahte cok fazla at cek yapmadım avlakta kovalamaca hıc yoktu cunkı.Herkese Huzurlu Güzel Avlar..[​IMG][/url][/IMG]
    [​IMG][/url][/IMG]

2. Co2

Co2 Tamkan

Favori Kamış:
    Okuma V-system 240cm 10-40
    Çupra'lar fena değilmiş, anlaşılan havalar soğumaya başlayınca daha irileri'de çıkacak, güzel av.

3. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    tebrikler güzel baliklar almissin :) nicesine rasgelesin,imkan varsa biraz daha sakin bölgelerde dene,boylari daha irilesebilir:) 14 ayim orda gecti,sözde askerlik yaptik ama paso balik tutuyordum:D

4. mehmet0625

mehmet0625 Mehmet

Favori Kamış:
    okuma v system 240cm 10-40
    Favori Makine:
    shımano exage 4000 fd
    En İyi Avı:
    Lambuka 63 CM
    tebrikler güzel av olmuş yerinizde güzelmiş petek pastahanesinin yakınındaki anıtın orası olması lazım orada sabahlamışsınız bir şey soracam sabah orada hareket oluyormu avcı balık olurmu yani bir defa sabah avına oraya geldim at-çek yaptım hiç bir tadı yoktu oradan avcı balık ve dip balığı olarak genelde ne çıkıyor

5. mehmet0625

mehmet0625 Mehmet

Favori Kamış:
    okuma v system 240cm 10-40
    Favori Makine:
    shımano exage 4000 fd
    En İyi Avı:
    Lambuka 63 CM
    kadi abi bize tüye versene o zaman iskenderunla ilgili buralarda balıkları ürkütmüşsün kıyıda balık kalmamış hepsi açığa çekilmiş bende diyorum neden balık yok iskenderun kıyılarında :) şaka bir yanada iskenderunda avlanmış biri olarak tavsiyelerini bekliyorum mera yöntem vsss

6. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    yarim kiloluk cuprayi kofanaya yem yapiyordum ben:D burda 35cm balik kofana oluyorhihi 8 10 kg luk kofanalar bunlar,teknen varsa yukaridan indirme yapacaksin oralarda yabani cupraya,yahut birilerini araci et,,limanin birine kapak at,o büyük yük gemilerinin girip ciktigi yere,cengaverler yasiyor oralarda,
    suan ne durumda oralar bilmiyorum..sehir disinda avlanmak daha makul kiyidan,gulcihan arsuz istikameti,,oralara varmadanda cok bosluk alan var olta atacak,,cakil tasli ve kayalik bölge cok bu güzargah üstünde,,
    gerci balik popülasyonu suan nasil ordaidk
    araplar kökünü kaziyorlar orda resmen baligin..o yetmezmis gibi,dinamitcileri meshur o bölgenin,,

7. KingİsBack

KingİsBack Ümit

Favori Kamış:
    Okuma 8 V Sistem 2.40 Spin Kamış
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40S
    En İyi Avı:
    İzmarit
    Valla Petek Pastanesinin yan tarafı doğrudur.Gece Bız bu avlandığım yerde 3-5 tane Levrek Aldık daha onceki donemlerde Suan barakudada yapıyor gunduz dıılde gece 3 le sabah 6.30 arası ama Pek gelmıyor sahteye Canlıyla Kadir Abinin Dediği gibi Nato Iskelesınde ve Lıman Iskelerınde Canlıyla ve sahteyle Cok Buyuk balıklar Alanlar oluyor.Akçaydada Sahteyle büyük balık yapıyor. Arsuz Tarafına Gıderken Guleryuzden Falanda Canlıyla Sahteyle Bukelamun Buyuk Catalkuyruk Lufer Levrek Cıkıyor. Ama Gece genelde sapa yerlere gıderken toplu olunca iyi oluyor tek oldugumda sahıle cıkıyorum.Aslında cok sakin güzel sahılımız varda kadir abi neguzel soylemıs balıkcılar kokunu kurutuyolar trol falan kacak avlanma kokunu kazıdılar.

8. Emre

Emre Emre

Favori Kamış:
    Lineaeffe Spider Surfer 420cm, Okuma V-System 2,40
    Favori Makine:
    Shimano EXAGE 6000 FC, Daiwa Windcast S 5500, Okuma Safina 40
    En İyi Avı:
    Levrek 8kilo
    Güzel baliklar tebrikler..
    biraz daha soğumali havalar :)

9. blizzard34

blizzard34 MUSTAFA

çok güzel av olmuş daha iyileri gelir *** bi dahaki sefere

10. aknysfsrn

aknysfsrn AKINYUSUF

Favori Kamış:
    D.A.M SPEZIPOWER TELE SURF 420
    Favori Makine:
    Shimano aero
    En İyi Avı:
    Yumurtalık Pistaş mevkii LAGOS 5 kg
    ah birde gezgin çupralar gelse deme keyfine abim bu gittigin merayı akşam 19:30-22:30 arasında da denemeni tavsiye ederim boru kurdu ve karides ile abim rasgelsin daha iyileri

11. Aykut_Kaptan

Aykut_Kaptan Aykut

Favori Kamış:
    Okuma alimuna 8
    En İyi Avı:
    3.5 kg kefal, 750gr çipura,750 gr levrek
    Tebrikler guzel BalıKlar İSpendege yazık olmUS Ama İgne gırtlagına kacmıs sonusta birakamassın geri Eline saglık.