Hatay'dan Selamlar...

Konu, 'Tanışalım' kısmında kaderaniz tarafından paylaşıldı.

1. kaderaniz

kaderaniz Deniz

Favori Kamış:
    Okuma LureMania 258cm 12-45 gr
    Favori Makine:
    Okuma Safina Pro SPa-40
    Merhabalar,

Aslında çok uzun süredir forumu takip etmekteyim. Ancak bir türlü fırsat bulup da yazma aşamasına geçememiştim. Ama artık memleketteyim ve balık ile çok daha fazla uğraşmayı düşünüyorum. İskenderun, Dörtyol, Payas, Samandağ gibi yerlerde hobimi devam ettireceğim kısmetse.

Bugüne kadar tekne ile Arsuz tarafından, yüzleme dediğimiz olta ile Samandağ tarafından kıyıdan avlanıyordum. At-çek tekniği ilgimi çektiğinden güzel bir takım sipariş ettim, birkaç güne kadar elime geçecek. Bundan sonra ise daha çok at-çek tekniğiyle Dörtyol, Payas, İskenderun taraflarını deneyeceğim.

Umarım uzun süreli bir birliktelik olur. Ancak şimdiden belirteyim, forumdan alacaklarım daha çok! Bir süre sonra inşallah paylaşımlarda bulunabilecek kadar tecrübeye sahip olurum. Herkese rastgele...

2. kaderaniz

kaderaniz Deniz

Favori Kamış:
    Okuma LureMania 258cm 12-45 gr
    Favori Makine:
    Okuma Safina Pro SPa-40
    "omergul"

Ömer Kardeşim,

Yeni üyelere özel mesaj yasağı konulmuş. Buradan yazayım:

İskenderun, Dörtyol, Arsuz, Payas v.s. olabilir. Birlikte de gidebiliriz elbet. Yalnız sıkıntı şu ki; ben de yeni başlayacağım. :) Bir spin takımı sipariş etmiştim, henüz elime geçmedi. O geldikten sonra haberleşiriz elbette.