Arkadaşlar abiler eeeeey ROMALILAR !!! dün hava durumuna baktığımda Antalyada sağanak yağmur geçişleri olacak diye görünce surf avı yapmaktan vazgeçtim.Bir de baktım ne göreyim?????? Hava gayet güzelbanghead banghead Ve bu benim ilk yediğim gol değilcyrr Ustalar uzmanlar meraklılar bu derdime bir el atın...Beni kandırmayacak hava tahmin sitesi arıyorum
usta cep telefonundakı tahmınler ıstanbulda cogu zaman tutuyor hatta her zaman saatı saatıne dıyeyım..
www.meteoblue.com ben hep buradan takip ediyorum metin abi dün için gündüz güneşli akşam sekizden sonra bulutlandığını gece 11 gibide yağmur gösteriyordu belek için hava bulutlandı bayağı saat gece 11 gibi yağacak oldu ama yağmadı. Diğer bütün hava durumu sitelerinde belek tüm gün yağmurlu gösteriyordu yanı en yakın meteoblue tutturdu. Birde o günün üstüne tıklayınca rüzgarının yönü hızı ayın büyüklüğü hava basıncını nemi yağmur yüzdesini gösteriyor
Kardeşim bunu deniyecem mutlaka... Sık kullanılanlara ekledim telefonumdan da favorilerime ekledim inşallah iş görür...:thumb:
Meteoblue benim de favorim. Köyüne varana kadar detaylı hava raporu daha ne olsun. Arasıra rüzgar yönünde şaşan tahminler olsa da, tek geçerim. Sayfanın sağ üst köşesinden dilini de Türkçe yaptınmıydı tadından yenmez.mrsparkle
Hava tahmini sitelerinin pro sürümleri haricinde çok iyi sonuç almak malesef mümkün değil,yaklaşık 12 saat öncesinin tahminini alırsınız,bu arada hava olaylarında değişiklik olursa yapacak birşey yok ancak pro sürümler bu değişiklikleri anlık günceller.Ben windguru ve poseidon kullanıyorum