21 Nisan Cumartesi Antalya-İstanbul seferini yapan uçaktan çektiğim fotoğrafları sizlerle paylaşmak istedim.
Arkadaşım çok güzel ellerine sağlık.Doğayı gökyüzünden seyretmek çok hoş.Dağlar da hala kar var.Bu baraj,göller neresiyse?. Hoşça Kal...
çok güzel fotograflar paylaşım için teşekkürler bu arada inişte ve kalkışta fotograf makinası yasak değilmiydi? bende bir defasında çekmek için izin istedim iniş ve kalkışta yasak dediler
Ooo yolcu koltuğunda düşündüm de kendimi..bana göre kesinlikle değil hayatımda binmedim binmek de nasip olmasın resimlere bile bakarken içim fena oldu
Normalde yükseklik korkum var.Uçağa ilk defa binmeme rağmen korkmadım hatta çok hoşuma gitti.İstanbul-Antalya yönünde uçarken cam kenarında idim.Fotoğraf makinası yasak olur düşüncesiyle makinayı bagaja koymuştum.Yanımda oturan kişinin fotoğraf makinasıyla nerdeyse 150 yakın fotoğraf çektim.O zaman hava çok açıktı.Çekilen fotoğraflar mükemmel çıkmıştır.Dönüşte yine cam kenarına oturdum.Bu sefer yanımda kimse yoktu.Üçlü koltukta bir tek ben vardım.İnişte ve kalkışta emniyet kemerim takılı olduğundan sorun olmadı.Rota mız Afyon ve Eskişehir üzerinden Şile ve Karadeniz üzerinden Atatürk Havaalanı.Çektiğim göl ve barajlar Afyon ve Eskişehir yöresinin. 14.resim Akdeğirmen Barajı 15.Resim Afyon Emre Gölü 16.Resim Eskişehir Kırka Bor Madeni 17. ve 18.Resim Büyük ihtimalle Porsuk Barajı
İstanbul'a ineceğim zaman 23 pistine inmek için dua etmişimdir hep. Bir kere de nasip olmadı. Sağlam bi günbatısına denk gelemedim. Bu arada fotoğraf çekmenin falan hiç bir zararı yoktur uçağa. Ne inerken ne kalkarken. Tek sebebi oluşabilecek trübülansta elinizde bir şey olmamasıdır.