Arkadaşlar salı gününden sonra marmara bölgesinde havalar soğuyup yağmurlar başlayacakmış bu demek oluyor ki artık palamutlar ve diğer balıklar ortaya çıkmaya başlayacak suların soğuması ile inşallah bu senenin kışını bol balıklı ve bol zevkli şekilde geçiririz... Haydi Rastgele reeling
beklediğimiz av sezonu artık başlasın millet yaz olmasını havaların ısınmasını bekler. bize bak havalar soğusunda denizde soğusun balık geçişleri başlasın diye dört gözle bekliyoruz
burda hava çok sıcak ancak dün gece motorla eve giderken ilk defa serinliği hisettim.aklıma hemen levro geldi,adeta kokusunu hissettim burnumda hal böyle iken soluğu sabah mekanda aldım.ortalık henüz daha yeni yeni aydınlanmıya başlıyordu,sahte adana işi cam sahte, bir canlı sahteme bindi..ben zannettim taşa takıldı,sonra takılması imkansız dedim. 7 8 saniye sonra kasılma yerini sert kafa darbeleri ile gösterdi..5 6 saniye direndim,balık kurtuldu kancadan,,acaba neydi o canlı bu gün aklımda hep o varhihi
Evet bekledigim haber sonunda geldi bu geceden itibaren yurdun butun bolgelerinde 10 ila 12 derece birden hava sıcaklıgı yerını soguk havalara ve yer yer yagıslara bırakacakmıs sonunda yaaa
ben o hüzünü o gün unuttum yandan daha havalıyım sahtelerimi bekliyorum çocuk doğmadan bile adını koydum parola : bu çok gizli
Abi mesajlarını çözmek için kripto uzmanı bulmak lazım. Yeni sahte aldın, adını da; "bu çok gizli" mi koydun? Bildiysem, bildin de bari, meraklandım.