Bugün uzun süredir bekledigim sezonun ilk turna avına gidecektim fakat havanın azizligine ugradım yagmur yagdıgı için gidemedim neyse artık haftaya sezonu açacagım herkese bol şanslar.
Bu hafta bizde sezonu açamadık kısmet se önümüzdeki hafta gideceğiz Zaten yağışlardan dolayı su çok bulanıktı çamurluydu yani (Uluabat için söylüyorum)
aksine haria bir hafta sonu... selam arkadaşlar, edirne de bu gün yağış vardı fakat çileştirdi. hem dün hem bu gün gittim balığa, meriç nehrinde güzel bir cumartesi. yarımşar kilo civarında 10 civarı bulgar tekesi yakaladım. pazar günü se bir tane sazan (ama oda bulgar tekesi olabilir) yakaladım. fakat bu gün birde kaldım neyse onuda geri saldım zaten ve eve geldim. bu hadta sonu benim için iyi geçti. herkese bol ve büyük avlar...
Sazlı Bosna Biz Aytekin abi ile (esabi) açtık sezonu ama bir turnayla süsleyemedik.Sazlı Bosna su olarak acınacak durumdaydı.
Arkadaşlar aslında bir yandanda havanın böyle olması iyi oldu hayvarlı çıkan turnalarda oluyor daha bu zamanlarda Ama bir yandanda insanın içi içini yiyo sezon açıldı ama gidemedik diye