Merhaba sevgili dostlar ; Bugün öğleye kadar bütün işlerimizi organize ettik ve havanın güzelliğini görünce yerimizde duramadık tabiri cayizse kurtlandık ve tabi doğru balığa ilk önce tekne bakımı benzin ve malzemelerin yerleşmesiyle Ve doğru tam yol avlanacağımız bölgeye vakit kaybetmek istemiyoruz aklımız balıklarda. Önce bir kaç saatimizi jigg yaparak geçiririz bugün kullandığımız jigg ler işte bunlar. Daha sonra yemli avlanacağımız bölgeye yol alırız bu arada yolda altımızdan geçen balıklar ekranda ve sonunda yemli takımlarımız denizin dibinden geldiğinde bu manzara bizde genelde değişmez bu arada kırmızı mercanlardan sonra karagözlerimizde var ama fotograf makinemizin şarjı bittiği için onları çekemedik artık birdahaki sefere diyorum işte böyle sevgili dostlar sivrice açıklarındaydık hava güzeldi av güzeldi evet başta da söylediğim gibi biz balığa gideriz yakalar döneriz... sevgi saygılarımla RASTGELE...
güzel bir gün olmuş . bizde sizin yaptığınızı yaparız. balığa gideriz nasibimizi çekeriz. daha neşeli günlere inşallah
Sevgili Mustafa Sanırım sevgili Efenin bana yaptığı güzelliklerin başında seni bana tanıştırmak ve müstakbel partnerim haline gelmene sebep olmuş olmasıdır. Benim ihtiyar vücudum her seferinde sizinle birlikte balığa gelebilmeme olanak sağlayamamış olabilir. Ancak pekala bensizde muhteşem avlara imza atabilmektesiniz. Yeni takımında eline pek yakışmış. Başarılı avlarınızın devamını diler,tebrik ederim. Sevgimle kal
Sevgili vedat hocam size çok teşekkür ediyorum siz olduğunuzda avlarımızın tadı bir başka oluyor ,inşallah beraber uzun yıllar avlanabiliriz. SAYGILARIMLA
Tebrik ederim Mustafa bey, güzel bir av olmuş. Dilerim daha irileri de oltanızdan eksik olmaz. Bu arada, forumda Muhammer ağabey, Orhan ağabey ve hatta Vedat ağabey de aralarında olmak üzere bazı büyüklerimiz ve dahi arkadaşlarımız, mercan, karagöz, hanos, uskumru gibi balıkların yumurtlama döneminde olmaları sebebi ile belli bir süre için avlarına ara vermiş bulunuyorlar. Siz de takdir edersiniz ki, "balığa gitmek, tutmak ve dönmek" elbette her amatör balıkçı için güzel ve keyiflidir ama illa ki böyle olması da gerekmez. Ancak bana göre amatör balıkçının asıl öyle çetin bir işi vardır ki, o da, o merayı ve popülasyonu korumak, bu konuda örnek olmaya çalışmaktır. Dilerim siz de bu yumurtlama zamanında avlanmayanlar kervanına katılanlardan olur ve örnek davranış sergileyen arkadaşlarımızla birlikte hareket ederek, bizleri bir kez daha sevindirirsiniz. Av paylaşımınız için teşekkürler, dahasına rast gelsin.
Öncelikle teşekkür ediyorum inşallah hepimize bol nasipli avlar dilerim . sizinde bahsettiğiniz gibi balıklarımızın yumurtlama dönemine gereken hassasiyeti göstereceğime emin olabilirsiniz bu konuda size katılıyorum daha çok balık ve daha büyük balıklar için ben ve diğer avcı kardeşlerimiz bu konuya azami dikkat edeceklerdir .Rastgele SAYGILARIMLA
slmlar Kıssadan bır hıkaye ,adam kızını evlendırmış duğün haftasına yada ay sonunda kız eve gelmiş adam sormuş?kızım mutlumusun varmı şikayetin uzatmayım kızı baba eşim saga sola gıdıyor gec gelıyor bırazda içki alemı var her gece arkadaşlarıyla buluşup ıkı kadeh atmaya gıdıyor demiş adam kızına donup merak etme bırakır doner demiş,aradan yıne bır ıkı ay gecmış yıne kızcagız babaevıne zıyarete gıtmış adam yıne kızına mutlumusun varmı damattan şikayetın dıye sormuş , kız babacıgım dedgın gıbı oldu dısarı gece gezmelerı ve arkadaşlarıyla içki alemlerı yok denecek kadar azaldı ancak? ancak demiş balık avına merak sardı balığa gıdip gelıyor .Hah demişş adam kızına dönüp şimdi naneyi yedin balıga merak sardıysa o artık gelmez reeling işte balık avı sevdası boyle birşey havaa musait oldumu kaşıntıda yüksek oluyor ne dıyelım allah baska hastalık vermesın ,ruzgarınız yerınde avınız daim,balığınızda hep rast gelsin saygılarımla mrsparkle reeling
HA HA HA ))))9 Aynen kardeşim tam isabet oldu bu bizdede aynı olay çok teşekkürler sizlerinde balığı bol olsun saygılarımla