Değerli dostlar, 14 Kasım (dün) sabahın erken saatlerinde iflah olmaz derdimizin tedavisi için Hayal Ülke Tortum’a yola çıktık. Gittik, gördük, olta attık, resmettik, dertlerimizi biraz daha arttırmış olarak sağ-salim geri dönüp, Siz dostların göz beğenisine o anlardan görebildiklerimizi bir buket yaptık. İyi seyirler, hoşca vakitler efendim. http://www.dailymotion.com/video/xb5rr3_hayal-ulke-tortum_lifestyle Not: Affınıza sığınarak, bir istirhamda bulunmak isterim. Bu paylaşıma değerli ifadeleriyle katkı yapan bütün dostlara şimdiden teşekkür etmek isterim. Konuya daha sonra katılım sağlayamayacağım. Lütfen mazur görüle. Teşekkür ederim, selam ve saygılarımla...
Nuri Üstad ve Murat Çok naif ve güzel kareler. Müzik seçimide ayrı bir hoş . Elinize sağlık. Dadaşlar diyarına Selamlar. .
Nuri abi, harika görüntüler, bir an kendimi oralarda hissettim, Ellerinize, emeğinize sağlık, kısmet olursa bir gün mutlaka gelmek istiyorum
Cennet yurdumun o benzersiz parçalarından biriyle gözlerimize sürme çektiniz, gitmeden görmüşte sevenlerden olduk yine, saolun..
Adam nasıl fotoğraflar çekmiş ama Nejat abi, biz bi organizayona gittik, çektiğimiz fotğrafların hepsi ya masadaki börek, çörekler, yada onları yiyen organizayon katılımcıları Başkada bişey yok
Yavv, ben balığa genelde gece gidip dönüyorum.Gece çiçek böcek çekemem ki.Deniz kenarı da beton.Zaten çiçek bitmiyor. Neyse İstanbul'dan Nuri'ye bir çiçek resmi göndermek elzem oldu
abi, Nuri abi yapmasa, sen, sen yapmazsan , Nuri abi, yahu gece uyuyamıyorıum sonra Ney ney ney çiçeği