Hayat Bazen Böyledir.......

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında ALİCO tarafından paylaşıldı.

1. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
  2. mertparlak

mertparlak Mert PARLAK

En İyi Avı:
    300Gr İstavrit
    Ali Abi, harika bir resim bulmuşsun eline sağlık, hayat bazen böyledir dayar bıçağı kemiğe, sorar sana çocuk gibi bir daha yapacakmısın diye..?

3. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Büyük beyaz; 7 mt. Güney Afrika Açıkları..
    FC misina takmazsan, bazen değil, genelde böyledir.

İnce işler bunlar. Her şeye, doğru araçla, doğru strateji ile yaklaşmak, hayatın böyle olmaması için gereken şeydir.

Ama genelde bu yapılmaz, durum açık seçik ortada olduğu halde, hala diretilir, benim herşeyim tam, herşeyim doğru da, balıklar yamuk mesela..

4. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.

HAYAT BAZENDE BÖYLEDİR SERDAR

Uploaded with ImageShack.us

5. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Hakikaten bu çok daha vahim bir durum üstadım.

O canavarın yanına boş bardak hiç olmamış, çok ama çok büyük bir handikap olmuş. Sabrın erdemini sorgulamayı zaruret kılan ibretle dlu bir enstantane bu aynen.

6. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    Çinekop baligi mi o ikinci resimdeki?

7. fztyasin

fztyasin yasin özkan

Ali abi geçenki olay sende bayağı bi yara bırakmış sanırım, o kadar uğraş sonunda eli boş dönmüş olmak biraz yıpratmış seni.

8. mertparlak

mertparlak Mert PARLAK

En İyi Avı:
    300Gr İstavrit
    Serdar Abi, krokodil misina kullanan sayısı oldukça fazla ve oldukça memnunlar

9. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Yasin Resim Hediye geldi o yüzden astım..

Olayı benle bağdaştırma biz alışığız bu tür işlere zannederim ilk olmadı sonda olmayacak. BU Resim Tüm Balıkçılıkla ilgilenenlere ithaf olunur....

10. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Yalnızca balıkçılık mı Ali abi? Oysa başlık, "hayat bazen böyledir" di. :)

11. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Bende kullanıyorum ve gayette memnunum, bir sorun yok bence öyle olmasında. Ama ben mazmoz sallamak veya tel livarı suda tutmak için kullanıyorum, takım yapınca oluşan sorun ise, Neşe'nin kepek sorunu kadar vahim oluyor maalesef.

12. fztyasin

fztyasin yasin özkan

ne bileyim abi fotoyu gorunce direkt o rapor geldi aklima. Bende hala uzuntusunu yasiyosun sanmistim :) Oyle olmamasina sevindim. Cunku siz oyle olsaniz biz ne yapalim burda :D Bu arada foto gercekten hayatin her alanina dair cok anlsmli. Paylastigin icin ttesekkurler abim.

13. fatihh

fatihh Fatih

Favori Kamış:
    Fury Caster ,L.Effe SeaMaster 4,20 Surf,ProCatch CS Ultra-2.40;Protackle FW-TS 3.60
    Favori Makine:
    Penn Affinty 7000, Okuma Avanger 30b
    Hayalimde ki an.. işte bu.. deniz, sakin, sessiz,tek başına, kafayı dinle mis gibi hava..

14. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Hayat Bazen böyle olmasın Volkan Üzer bizi.

15. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Serdar bak konuyu dillendirme ne alakası var neşeyle kepekle ya ne mazmozu, ne tel livarı kardeşim. Hayata bak. Bizde FC kullanıyoruzda ne oluyor sanki....

16. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Çinogillerden.....

17. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Fatih işte

biz hep böyle kalıyoruzda Amaç balık tutmak olarak çıkınca ortadaki abi gibi maalesef biraz sıkılıyor be insan

18. fatihh

fatihh Fatih

Favori Kamış:
    Fury Caster ,L.Effe SeaMaster 4,20 Surf,ProCatch CS Ultra-2.40;Protackle FW-TS 3.60
    Favori Makine:
    Penn Affinty 7000, Okuma Avanger 30b
    Ali abi bende onu diyorum iste :) senin sıkıldığın durum kimilerinin hayal ettiği durum :) ben resme sadece suyun alt tarafi olarak bakmadim. benim icin de balik avlari genelde resindekinin kıyıdan atılmıs oltası olarak düşün genelde öyle geçiyor oyüzden takılmadım yani :) ust tarafda keyf yapan adam daha cok ilgimi cekti :)

19. muratbaran

muratbaran murat

En İyi Avı:
    kofana
    Lüfercinin hayatı gece halde sabah Deniz'de geçer gider bazen sıkıntılı balık yok bazen balık çok sana yok bazen kimseye yok sana var hayat lüfer böyle geçer bazen yeter dedirtir sıkıldım ama sabah olunca boşluğun elindeki oltaya yaprak zarganaya iki üç kere vuruşu yorgunluğu alır hayat balıkçıya ne olursa olsun çok güzel geçer denızdeyken

20. can akgün

can akgün CAN

Favori Kamış:
    SHIMANO CATANA CX SPINNING 240 M 10-30gr SHIMANO BEASTMASTER CX SURF TE 4.30 200gr
    Favori Makine:
    SHIMANO ULTEGRA CI4 10000 XSA SHIMANO EXAGE 4000 FC
    En İyi Avı:
    1580 gr sazan
    Ali abimin tek üzüntüsü kırbaç gibi zargana ve yapılan onca hazırlık içindi.Her zaman kendi merasında 1zargana 2 lüferdir dahasını ötesini bilmem kendisini bu konuda tek geçerim :thumb: