Hayatımın ilk kalkan'ını yakaladım :)

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında fish founder tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. fish founder

fish founder Özgür

herkese slm,
    bu öğlen sonunda ege bölgesi yemi bulmanın 'boru kurdu' heyacanı ile akşam eşkina deniyeyim dedim.'dolapdan çıkmış olsa bile boru kurdu boru kurdudur düşüncesindeyim'.hanımdan da izin aldıkdan sonra moda burnuna gidip başladım avlanmaya.ufak tefek kaya balıklarının dışında pek fazla birşey olmadığı anda kıyıdan yaklaşık 25-30 metre'den yunuslar geçmeye başladı.artık bu av alanı bitmiştir düşüncesi ile takımları toplayıp fenerbahçe'ye geçtim.1 saatlik uğraş esnasında yosun ve denize atılmış tüm pislikleri toplamayı başardım.derken yine oltayı toplama noktasında en alt iğnede denizden gelirken yine yosun formatında bir nesne görünce bastım içimden küfürü,kamışı kaldırıp yosun zannettiğim şeyi tam alacakken bunun avucumun içi kadar ufak boyda kalkan yavrusu olduğunu fark ettim.evet ebat çok ufaktı ama ilk kalkanımdı :).yanımda cep tel,foto mak olmamasınada küfürü basarak ufaklığı iğneden çıkardım,10-15 saniye sevgi ve heyecanla suya geri salıp,nasıpse büyüyüncede oltama takılırsın temennileri ile suda kaybolmasını seyrettim.bu ufacık haliyle bu güzelliğe sahipse gerçek boylarda yapılacak kalkan avı sanırım muhteşem bir keyif verir insana,
    paylaşmak istedim,
    sevgiyle kalın,

2. simendifer

simendifer Sennur

Ne güzeeelll. :) Emin ol bence o olmasa bile akrabalarından birini deniz sana verecektir. Hem de en iri olanlarından. :) Denizden fazlasını alırsan, bunu karşılıksız bırakmaz o da senden alır. Ama ona şevkatli davranırsan, fazlasını da verir mutlaka. ;):)

3. denizci_kaptan

denizci_kaptan Sami

Sende çok küfürbasmışsın ama ya:rolleyes:

4. ex.

ex.

Favori Kamış:
    OLTA,KIYI BALIKÇISIYIM
    En İyi Avı:
    KOFANA 1250 gr
    Kalkan değildir oo pisidir pisi... ne kalkanı ne işi var orada kalkanın...

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.