slm arkadaslar kısmetse 19temmuz cumartesi sabahı sarayburnuna izmarite gidiçez arkadasımla.eğer siteden gelmek isteyenler olursa ben sabahtan akşama kadar sarayburnunda izmarit kovalıçam ilgililere duyurulur yarın akşamda size sarayburnununda ve köprüdeki balık durumunu haber ederim hoşçakalın
usta önce rastgele sana inşallah güzel balıklar yakalarsın.şevkini kırmak istemem ama salı günü sarayburnudaydım bende izmarite denedim ama malasef bişey çıkmadı gerci hava biraz rüzgarlı idi ama yinede yinede şimdiye kadar izmaritin başlaması lazımdı diye düşünüyorum.belki ben becerememiş olabilir,bunuda göz ardı etme sana bol şanslar kardeşim burda olursam bende gelicem inşallah seni nasıl tanıcaz yanlız öle bi sorun var yakana bir kırmızı gül filan taksan fena olmaz.
Bekliyorum, büyük keyifle yardımcı olurum Avınız rast olsun...İmkanım dahilinde gelmeye çalışırım ancak yarın oldukça hareketli bir gün olucak benim için. Tabiki zıpkınla levrek peşinde çabalayacağım diye bir şey yok ama yine de epey hareketli olucak.
ve Rapor evet arkadaslar 19temmuz sabahı sarayburnuna saat 07sularında demir attık.hemen vakit kaybetmeden midye cıkarttırıp oltamızı salladık. arkadasım Arif ben veİsmail abi 3silahsörler 3köşeden saldırdık ama görünürde ne izmarit nede başka bişi vardı.İyice sıkıntıya girmişken Arif arkadaşım bi izmarit çekti valla ben o an izmarit değil köpek balığı tutmus gibi sevindim desem yeridir saat 09olmus ilk oltamıza takılan o izmarit olmus hızını alamayan ismail abi izmarit öpmeye bile başladı,ee adam 2haftadır sarayburnunda tek bi izmarit bile görmemiş hakkıdır derken 2,ciyide çekti Arif bizde ismail abi ile bi hızla saldırdık oltalara ama nafile naz yaptı izmaritler uzun lafın kısası günü 10tane izmaritle kapattık saat 15,30kadar 3kişi 10tane izmarit alabildik biz yine şanslıyız orda bizden baska okadar izmarit alan yok bende anladımki bu aralar sarayburnu gerçekten çok verimsiz köprüler desen istavrit alıolar ama istavrit demeye bin şahit lazım daha çok gümüşe benziyorlar size tavsiyem bu ara sarayburnu istikameti av için çok verimsiz daha farklı avlak yerleri seçmeniz. 20temmuzda kabataşta görüşmek üzere hoşçakalın
ender kardeşim bende bugün gittim sarayburnuna 11 gibi ordaydım daha ilk atmamla ilk balıgı aldım ve arka arkaya birkaç balık daha aldım sonra bir ara balık keser gibi oldu akşam altıya kadar 21 tane izmarit aldım bende ama dedigin gibi daha neşesi gelmemiş sarayburnunun balıklarda büyümemiş daha geri attıklarımda oldu.birkaç foto cektim ama nasıl siteye yüklendigini bilmiyorum.