Evet abilerim kardeşlerim ya canım çok sıkıldı ve bu sabaha karşı saat 05:00 da yola çıkıp unkapanında istavrite gideceğim forumda görüdüğüm kadarı ile yarında zaten hafta sonu izin günü bana katılmak isteyen abilerim kardeşlerim var ise buyursunlar gelsinler çayımızı içeriz muhabbetimizi yaparız balığımızı tutarız takım sıkıntısı yoktur gelen başım üstüne gelsin lütfen kamışını kovasını kapsın gelsin gelmek isteyende var ise gerçi bunu yazmak baya geç oldu işlerden vakit bulamadım ama olsun gelmek isteyenler farzedinki unkapanından taksim istikametine doğru gidiyorsunuz hemen köprünün sağ kısmında yani galataya köprüsüne bakan kısmında körüyü ortadan ikiye ayıran çizginin hemen orada olacağım zayıf ince ve siyah üzerine beyaz çizgili şapkalı birini gördünüzmü işte o benimdir havalarda çok sıcak çok sıcağa kalmayız zaten ne alırsak bizimdir diyip saygılarım ve sevgilerimle
ne zaman gidiyosunuz aydın abim bu arada msn adresimi imzandan ekleyebilirsin abim konuşuruz isterseniz sizlere katılmaktan büyük şeref duyarım abicim saygılar abim
Pazar günü sabah namazından sonra bizde orada olmayı düşünüyoruz arkadaşlarla. Uzun zamandan sonra ilk defa çıkacağız balığa ve istavritten başka ne çıkarabiliriz diye merak ediyorum. Birde galata köprüsündemi yoksa unkapanı köprüsündemi daha iyi balık var acaba?
unkapanındaydık sabahtan gelip 5 saat kadar takıldık adambaşı 1.5kg istavrit aldık iyi kefalde çekiyolardı gidenlere kefal takımı götürmelerinide tavsiye ederim. köprünün galataya bakan kısmının sag tarafı iyi balık yapıyor özellikle oraya gitmenizi öneririm rastgele
Aydın abimiz biraz mütevazilik yapmış sanırım 5 kişi saolasunlar ayın abimler yanlarına kabul ettiler beni saat tam 05:15 te buluştuk köprüde ve av başladı oltaları sallamaya başladık oda ne balıklar akın akın geliyor hey maşşallah heyt be foto makine unuttuk vakka çekemedik kusurumuza bakmayın bi dahaki sefere inşallah bu arada acayip iri istavrit yaptı unkapanı süperdi oltalar dolu geliyordu yani adam başı nerdeyse 2.5 3 kg balığı rahat aldık en sonunda istavrit çekmekten bıktım hemen bir şamandıralı 4 iğneli bir takımaldım takımcıdan dedim kefale atim ilk atışımda iki adet güzel orta boylardan iki tane kefal ardından bir tane daha aldım ve avımı tamamladım çok zevkliydi ama çokta kalabalıktı köprü gerginlik bende dizboyu idie doğrudu saygılarımla aslında pazar dayani saat geçti bu günde düşünüyorum ama çok yorgunum haftaya artık