Hayırlı olsun!!! ________________________________________ Değerli Arkadaşlar uzun uğraşılardan sonra nihayet derneğimizi kurduk. Hepimize hayırlı olsun, nerede diyeceksiniz. Evet Gaziantep de, suyun başka şehirlere oranla çok az olduğu bir şehirde. Dernekler il Müdüresi Tuğba Hanım da bir ilk i yaşadığını söyledi,Antepde balık tutulacak avlak mı var diye sordu,))) biraz sohbetten sonra yapılacak çalışmalarımızı tebrik etti. Derneğimizin adı; AMATÖR OLTA BALIKÇILARI YETŞTİRİCİLERİ VE ÇEVRE SULARINI KORUMA DERNEĞİ oltader@yahoo.com.tr Neden çevre sularını koruma derneği??? Eğer biz sularımızı korumazsak balıklar sağlıklı olarak nasıl çoğalabilirler?? Bunu biolog ve akedemisyen arkadaşların desteği ile yapacağız. Bu konuda bulunduğunuz çevrede sizlerde suların verimlilik dercelerini biyolojik verilerini yazabilirsiniz. Her türlü desteklerinize açığız. Tüm Gaziantepli arkadaşlara üyelik başvurularını yapabılceklerini buradan duyuruyoruz ve herkesin KURBAN BAYRAMLARINI KUTLUYORUZ . Bol şanssssss rasgeleeee
Suların korunması fikri elbette çok güzel, emeği geçen herkese sizin huzurunuzda teşekkür ediyor ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Hayırlı olsun..
hayırlı olsun inşallah katılım beklediğinizdende fazla olur ve iç sularımızın önemini daha iyi anlatma fırsatı bulursunuz...
mustafa abi hayırlı uğurlu olsun.. başarılar dilerim. işalah bu çalılşmanız diğer illerimizede örnek olur halkımız bilinçlenir. kolay gelsin.
tebrik ederim umarım başarılı olursunuz allah yardımcınız olsun sularınız durumuna ğöre devlet ten üniversiteler den yavru balık temin ederek dere ve gölllerinize yavru balık salarsınız
hayırlı ve uğurlu olsun. üstadım bende 8 senedir gaziantepteyim. evim nizipte evime 40km mesafe içerisinde iki baraj bir de nehir var. birecik barajı , karkamış barajı ve fırat nehri. her ne kadar da bölge halkı olta ile avlanmanın enayilik olduğunu düşünse de olta balıkçılığı yapılabilecek güzel yerler bulduk ve sezon elverdikçe gidiyoruz. özellikle bu bölgede işiniz zor açıkçası. allah kolaylık versin.
Çok teşekkür ederim, çevremizde duyarlı arkadaşları buldukça bizimde çalışma azmimiz artıyor.Tüm yazan arkadaşlara Teşekkür ederim,buradan bizi desteklemenizde bizim şevkimzi artırıyor. Mustafa senin özele telefon numaramı yazdım bakarsan sevinirim.
Selam Merhaba mustafa abi hepimize hayirli ugurlu olsun dileklerimi sunarim.. EN kisa zamanda gorusmek dilegi ile ...Ali Abi ben bayramin 2 ci gunu gece baliga gidiyorum kismetse 4 cu gunu aksam donmek uzere eger sana uyarsa beklerim. Tahta köpru barajinda olucagim gitmeden once seni ararim... Dernegi nerede kurtunuz peki... saygilarimla Zaten igneler baslandi biraz islatalim hesabi ...Tüm Balikavi.netin Kurban bayramini kutlarim.. nice Guzel bayramlara vesile olmasini temeni ederim ....
Çok güzel bir amaca hizmet edecek dernek kurmuşsunuz emeği geçen herkesi kutlarım bilinçsiz avlananları uyarmak ve onları eğitmek oldukça zordur allah yardımcınız olsun rastgele
hayırlı uğurlu olsun mustafa abi emeginiz ve çabalarınızdan dolayı sizi kutlarım bende üye olmayı düşünüyorum senle daha önce konuştuğumuzda arasada ilanları görebilecegimi söylemiştin bugün iş çıkışı soluğu orda alacam ve üye olmak için başvuruda bulunacam bugün görüşmek üzere
Merhaba Mustafa Abi, Öncelikle böyle bir girişimde bulunduğunuz için tebrikler. Derneğe nasıl üye olacağız bilgi verebilirseniz sevinirim. Ayhan