tüm ustalarımın abilerimin kardeşlerimin ve dostlarımın sazan ve yayın av dönemi başlangıcını kutlar bol bereketli hayırlı avları olması temennisiyle başarılar dilerim. bilgi paylaşımına av raporlamaya devam arkadaşlar turnanın yanına bol sazanlar yayınlar inşallah.
öncelik Olarak Güzel Temennilerin Için Teşekkürler,bu Hafta Sonu Geceden Yayin Avina Gündüz Ilk Işiklari Ile Birlikte Sazan Avina Devam Edeceğiz Inşallah Nasip Olur Ise,herkese Bol Avlar.
Rabbim herkese bol trofeli avlar nasip etsin... Bende inşallah pazar sabahı diplerimi suya atacağım ve güzel yemleme Sonra güzel bir sabah çayı + sıcak ekmeğim ve güzel kahvaltı göle karşı Rabbim herkese nasip etsin. Yakında başlıyorum paylaşımlara inşallah ...
Ali abicim Kapım sonuna kadar açık. Birgün bu heyecanı birlikte paylaşırız inşallah.. Abi samimi söylüyorum aylardan beri bu günlere hazırladım kendimi. Finallerim vardı daha yeni bitti. Hadi yasir biraz daha kas bak haftasonu balıktasın falan filan .. Rabbim herkese bol trofeli avlar nasip etsin..