Sabah 05:30 da sevgili kankam ve ben kaleiçindeki yerimizi aldık.deniz kambur dalgalı kıyıda hiç oynaş yokidk burakın oynaşı aternayı likkozu yahu zurna balığı bile yokcyr neyse kankamı spin oltacı yapacam ya ben renk vermiyorum.ikimiz de başladık at çek yapmaya...ben yine malum vefalı yarim FAYU bağladım devam ediyorum.saat oldu 06:45 hala tık yok takip yok oynaş yok dalga var başka bişey yok...derken bana birtanesi okkalı biçimde asıldı HAYTTTT ULEYNNNNN sezon siftahını yapacam dedim kendi kandime.Kankama sesleniyorum ama dalga sesinden zor duyuyo:laughing: derken ben balığı oyalıyorum ki kanka beni kameraya çeksin resim çeksin filan.eeee aslının da sabrı taştı.seninlemi uğraşıcam dedi ve bir kafa hadi bana eyvallahbanghead ben öyle bir dumura uğradımki sormayın dokunsalar ağlıcamcyr ve sabah balığımız benim kaçırdığım okkalı ıskarmoz dışında bir gelişme yaşanmadı ve tıpış tıpış eve döndük.sonra ben akşam balığına saat 19:00 da yine aynı yerde yerimi aldım yine birtane bindi ama yine kaçırdım banghead banghead moralim bozuldu çeyizi bohçayı toplayıp geldim.bu arada şu anda ayağımıntozu ile sizlere son durumu yazıyorum.cebren ve hile ile zabt edilmiş bir kale edasındayım.birazdan sahtelerimi gözden geçircem neden dolayı kaçmış tesbit etmeye çalışcam.sizlere bol şansa...
ah meto ahbanghead güzel anlatmıissın vesselam yine.lakin bide balıkla döneydik ne iyi olurdu bide dediğin gibi balığı alsaydık bu sabah ben hemen takımı yenilerdim galiba en azından ondan yırttık değerli forum üyeleri antalyada su daha ısınmamışa benziyor.sabırla beklicez artık cümbüşleri. sağlıcakla kalın.
kanka akşam suyunda da kaçırdımya yanarım ona yanarım..banghead :laughing: :laughing: :laughing: ateşi yakacam
Sağlık olsun Metin kardeşim inşallah bir daha ki sefere, zaten sular da ısınmaya başladı. Kaçan balık içinse....zaten hepimiz her zaman balık kaçırıyoruz bu balıkçının kaderi, hemde hep büyüklerini kaçar, sevgiler hoşça kal.
En azından balık binmiş, adrenalin, heyecan.... Varsın kaçsın, nasıl olsa birgün kaçamayacak. Durumu yazdığın için teşekkürler. Birde senden başka sanırım ben yarın şuraya atçek yapmaya gidiyorum diyen yok sanırım, bu tavrın için ayrıca kutlarım. Rastgelsin...
Babacım ne desen haklısın ama birdahaki sefere kaçırmadan alacam büyük balığı Teşekkür ederim.ya herkez nasibini yer diye düşünüyorum.mesela akşam suyunda kaleiçinde birsürü spinci vardı ama tek kaçıran bendeim. yani aslında kısmetin öteine geçemiyor insanoğlu.diyerleri hiç bişey alamamış hatta benim gibi kaçıramamıştı.bakalım bu gün yarın bir rövanş yapacam aynı yerde.inşallah bu sefer yakalıcam:thumb: kanka yeniden çıktığım sırada seni arıcam bu sefer onu sana tutturacam gör sen fena hırs yaptım :laughing: