http://gundem.milliyet.com.tr/hayva...em/gundemdetay/24.12.2012/1646345/default.htm konunun detayı yukarıdaki haber linkindedir. kış aylarında soğuk nedeniyle sokak hayvanları aracın altına lastik üstlerine çamurluk boşluklarına ve benzeri yerlere sığınabiliyorlar. kontrol etmeden aracı çalıştırmak istenmeyen sonuçlar doğurabilir.
Yararlı ve önemli bigli için teşekkürler, Facebook'ta duvarımızda paylaşarak çok daha fazla insana ulaştırabiliriz bu bilgiyi...
güzel bilgi için teşekkürler.. genelde benim aracın ön camı ile kaputun başladığı yer arasına kıvrılıyor kedicikler bazen kovalamaya kıyamıyorum arabayı çalıştırmıyorum sonuçta sokak hayvanlarınında tüm canlılar gibi yaşamaya hakkı var tabiki.. tekrar teşekkürler selamlar..
Paylaşım için teşekkürler. Genellikle yavrular giriyor motora. Kaputa vurunca korkup iyice büzülüyorlar. Keşke kaputa vurmak bir çözüm olsa ama çoğu zaman olmuyor.
güzel paylaşım için teşekkürler..özellikle yavru kediler bunu çok yapıyor benzer olayı geçen yıl yaşadım..kediye mama vermek için aşağı inmiştim..eğildim mamayı verirken.. o an komşunun arabasının altında 3 tane yavru kedi gördüm oynuyorlardı..bunlarada mama vereyim dedim..eve gittim geldim..kedilerin 2 si yok..sonuncusuda arabanın motorunun olduğu yere girdi.ben olayı 6 7mt geriden gördüm.. benim eve gidip geldiğim sırada şöför araca geçmiş telefonla konuştuğunu gördüm..nasıl bir koşmuşum cama tıkıladım adam şok geçirdi korktu birden:laughing: söyledim kopartanın altında yavru kediler var dedim..açtık..3ü de sarılmış bir birine bize bakıyor birde önerim olacak..şehir içinde sıralı araçların yanından geçerken daha az sürat yapın..kedi olsun köpek olsun aniden çıkıyor yola,,sonrası malum..
Benim pek öyle bir sorunum olmuyor; otomobili zaten çok nadir kullanıyorum; ancak motor için sorun var diyebilirim; kediler pek seviyorlar; üstünün örtüsünü de örtersem örtüyü kaldırırken muhakkak oluyor bir tane... Bir de motorun ön iç tarafına işemeseler iyi olacak... Yazın da gelip illa seleye oturuyorlar; ben de oraya göre bir bez buldum onu serip gidiyorum mecburen... Pek de severim kerataları...