Hayvanlar için kaputa vur!!

Konu, 'Genel Konular' kısmında king_barracuda tarafından paylaşıldı.

1. king_barracuda

king_barracuda

2. sabriyazici

sabriyazici sabri

güzel unutulmaması gerekir ama birçok kişi unutabilir bu bilgiyi tekrar tekrar tekrar etmek iyi olur

3. kaşıkçı

kaşıkçı FARUK

Favori Kamış:
    Hafif olsun kolum ağrıyor sonra. Reklama gerek yok.
    Favori Makine:
    O da hafif olsun. Çok dandik olmasın.
    En İyi Avı:
    Dardanel ton 3'lü paket
    Çok güzel bilgi teşekkürler.

4. achilleus52

achilleus52 Erkin

Favori Kamış:
    Bauer Baitcasting 2.10 / 5-25 medium
    Favori Makine:
    Daiwa Megaforce 100TSHL Baitcasting
    En İyi Avı:
    Turna 108 cm / 8.6 kg
    Yararlı ve önemli bigli için teşekkürler, Facebook'ta duvarımızda paylaşarak çok daha fazla insana ulaştırabiliriz bu bilgiyi...

5. ovunc41

ovunc41 övünç karlıdağ

Favori Kamış:
    Trabucco İridium Distance 4.20 3p,Ryobi Komatsu 3.75 50-150 ,Spro GTPRO 2.40 15-40 3 parçalı spin
    Favori Makine:
    Shimano Aernos 4000 FA,Shimano Ultegra XSC 5500,Shimano Catana 4000,Ryobi Ecusima 8000vi
    En İyi Avı:
    kiloluk eşkina,1.1 kg mırmır,lüfer vs..
    güzel bilgi için teşekkürler..

genelde benim aracın ön camı ile kaputun başladığı yer arasına kıvrılıyor kedicikler bazen kovalamaya kıyamıyorum arabayı çalıştırmıyorum :)

sonuçta sokak hayvanlarınında tüm canlılar gibi yaşamaya hakkı var tabiki..

tekrar teşekkürler selamlar..

6. sillurace

sillurace Ruşen

Favori Kamış:
    Cormoran Bull Fighter 2.10
    Favori Makine:
    Okuma Avenger AV30
    En İyi Avı:
    Yayın (8 kg)
    Paylaşım için teşekkürler.

Genellikle yavrular giriyor motora. Kaputa vurunca korkup iyice büzülüyorlar. Keşke kaputa vurmak bir çözüm olsa ama çoğu zaman olmuyor.

7. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    güzel paylaşım için teşekkürler..özellikle yavru kediler bunu çok yapıyor:( benzer olayı geçen yıl yaşadım..kediye mama vermek için aşağı inmiştim..eğildim mamayı verirken.. o an komşunun arabasının altında 3 tane yavru kedi gördüm oynuyorlardı..bunlarada mama vereyim dedim..eve gittim geldim..kedilerin 2 si yok..sonuncusuda arabanın motorunun olduğu yere girdi.ben olayı 6 7mt geriden gördüm..

benim eve gidip geldiğim sırada şöför araca geçmiş telefonla konuştuğunu gördüm..nasıl bir koşmuşum cama tıkıladım adam şok geçirdi:D korktu birden:laughing:

söyledim kopartanın altında yavru kediler var dedim..açtık..3ü de sarılmış bir birine bize bakıyor:(

birde önerim olacak..şehir içinde sıralı araçların yanından geçerken daha az sürat yapın..kedi olsun köpek olsun aniden çıkıyor yola,,sonrası malum..

8. furunotr

furunotr Haluk

Benim pek öyle bir sorunum olmuyor; otomobili zaten çok nadir kullanıyorum; ancak motor için sorun var diyebilirim; kediler pek seviyorlar; üstünün örtüsünü de örtersem örtüyü kaldırırken muhakkak oluyor bir tane... Bir de motorun ön iç tarafına işemeseler iyi olacak...:D :D Yazın da gelip illa seleye oturuyorlar; ben de oraya göre bir bez buldum onu serip gidiyorum mecburen...:) Pek de severim kerataları...