haziran ayında marmariste ne tutulur

Konu, 'Bölgeler' kısmında pendikli tarafından paylaşıldı.

1. pendikli

pendikli samet ışık

Favori Kamış:
    lineaffe titanyum surf kamış 4.50
    Favori Makine:
    Okuma Distance Surf 60 makine
    En İyi Avı:
    12 kg akya
    merhaba arkadaşlar haziranın 4 ünde marmariste turunç beldesinde yıllık izniimi kullanacağım mümkünse o bölgede haziran ayında ne tür balıklar olur hangi takım yanımda olmalı yardımcı olursanız çok sevinirim hatta o bölgeden arkadaşlar varsa bir buluşmada ayarlayabiliriz ne dersiniz.

2. alcedo

alcedo ümit

Favori Kamış:
    Abu Garcia 2.40 7-28 gr
    Favori Makine:
    Abu Garcia Cardinale 3
    En İyi Avı:
    5,5 Kg aynalı sazan, 2,250 Levrek
    Samet o bölgede Akya, Levrek, ıskarmoz tutabilirsin...

3. mufi

mufi Muvaffak İŞMEN

Favori Kamış:
    kıyı balıkçılıgı standart malzeme oltakamışı ve makine
    Favori Makine:
    Daiwa GS 9
    En İyi Avı:
    her av iyidir yeterki usule uygun olsun
    samet kardeş 5 yıla yakın orda yaşadım .. o ayda kefal boldur yemli çipurada alabilirsin.. ama sahiller çok kalabalık olur..daha ilerde kumlubük var ..bu sahiller balık yapar ama araban varsa marmaris dışına gidip olta atarsan daha iyi olur..turistik koylarda insan ve motor gürültüsünden balık tutamazsın..
    keçibuku - hisarönu koyu - bördübet-kargı -karacasögüt-ingiliz koyu değirmen koyu gibi yerlere gidersen sakin koylardır ve dogaldır kimsenin olmadıgı yerlerden olta atacaksın..

ayrıca yaladerma - sokkan - (zehirlidir) - kupez(lapa derler)- turna - boldur..

4. denizleri aşta gel

denizleri aşta gel ONUR

Geçen yaz ağustos ayında marmaris Söğüt'te akya avına gitmiştim gayet verimli 1 hafta geçirdim orada, ağustosun ortasında çok sakindi çok geniş bir koy akya mercan gibi balıklar bolca bulunuyor dağ yolu var o kısıma giden yol üstünde köyler var selimiye ve söğüt çok güzel köyler sessiz bir ortamda balığını tutabilirsin fakat tekne şart gibi kıyıdan çok iyi av yapamadım orada.

5. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    SHIMANO Catana BX 240 Tele
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000 CFB
    Samet kardesim, gunduzleri akya , levrek,kefal cipura zaman zaman da lahos ve bol bol da BALON balıgı alırsın. Aksam Gun batımı saatlerinde Turna ve ilerleyen saatlerde de mırmır olur.Her cıkısında 8 - 10 tane beden ve kostek takımı yanında hazır olsun. ( Balonlar fazla rahatlık vermezler ) Bir tane dip olta takımın olsun,beklemeli; Birtanede elinde oyalanmak,hafif hafif at cek icin orta boy bir takım yeter.rastgelsin. Tevfik.

6. pendikli

pendikli samet ışık

Favori Kamış:
    lineaffe titanyum surf kamış 4.50
    Favori Makine:
    Okuma Distance Surf 60 makine
    En İyi Avı:
    12 kg akya
    vallahi çok sağolun dostlar ya baya bir bilgi verdiniz peki oralarda balık av turu filan düzenleyenler varmı ben geçen sene adrasanda deep fishing diye bir yer var ora ile anlaşıp kişi başı 75 liraya ava çıkmıştım 12 kglik bi akya almıştım öle yerler varmı tekne sağlayan