Uploaded with ImageShack.us Mepsslerle yaptığım silikon rig. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Kullandığım el aletleri Uploaded with ImageShack.us Spronun Split ring pliersı.. Ucuz diye aldım ama hiç kaliteli bir ürün değil, dolu demirden işlenmesi gerekirken dökümden imal edilmiş, üzeri kaplama ve birçok döküm hatası var... Siz siz olun böyle şeylerle uğraşacaksanız kalitelisini alın... Kullandığım iğneler... bullet weightler , aslında şart değil, gezer zeytin kurşunlar da kullanılabilir. Ben bulmuşken aldım ama biraz pahalıya geliyor.. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Remixon split ringler ve meppste kullandığım fırdöndüler... Uploaded with ImageShack.us Leaderda kullandığım misinalar. 2 mt kadar leader bırakıyorum. Ana misina 0,18 örgü misina bojin marka. Leaderı Fc kaplama aldım, 100 % Fc değil, takımda daha ince kullanabilmek adına bu seçimi yaptım. Uploaded with ImageShack.us
Merhabalar. Silikonlarınızın özenle hazırlandığı belli oluyor. Umarım Trofe avlara imza atarsınız. Bende rig yaparak av yapmaya çalışıyorum. Aynen sizin gibi Gamakatsu iğne kullanıyorum. Gerçekten çok sağlam iğneler. 3,5 Kg Levreği çok rahat çekti. Fakat Bullet Weight yerine size başka bir ürün önereceğim. Çok daha ucuz. İyi avlar. http://www.avmarketi.com/asp/product/15756/KUTU-KURSUN-1202
Balık olsunda salması sorun değil Yazmayı unutmuşum, amacım yakala-bırak avcılığı ile keyifli saatler geçirmek. Özellikle hedeflediğim balıklar yok, ama levrek, sargos,zargana başta olmak üzere başarı ile av yapanları biliyorum. Texas rigde önemli olan birden derinleşen derin yamaçlar bulabilmek. Uygun zamanda olursa başarılı oluyor. Saygılarımla alpay
Teşekkürler, ilginiz için. Bahsettiğim gibi bullet weightler özellikle markalı olanlar kesinlikle gereksiz. Rigde çözemediğim bir konu bu kurşunların yüzünden balık vurduğunu kolay anlayamıyorsunuz. Kamış hareketlerinde kurşun şeklinden dolayı balık vurmasına benzer aksiyonlar sürekli oluyor. Zamanla ayrımı daha iyi yapabileceğimi zannediyorum. Saygılarımla Alpay
Güzel çalışmalar,elinize sağlık.İnşallah gönlünüzdeki trofeyi getirirler size.Bu arada istediğiniz malzemeleri kemeraltından temin edebildinizmi ?
Cumartesi günü şirketten bir arkadaşımla Kemeraltı'nın altını üstüne getirdik. Dediğiniz yerleri gezdim ve oldukça da beğendim. Bundan sonra netten çok özel birşey olmadıkça alışveriş yapmam herhalde, pazarlık gücünüze göre de güzel fiyatlar alabiliyorsunuz. Texas rig malzemelerini de başlangıç olarak buralardan aldım. Sahte konusunda monstertackle dan siparişlerim var onlar gelsin, mart 15te ikramiye gelene kadar başka bir şey alamam artık İkramiyeyi Kemeraltı'nda harcamayı düşünüyorum, bu gezilerden sonra neyi nerden alacağımı kafamda canlandırdım biraz daha Saygılarımla Alpay
Alpay Bey ellerinize sağlık, çok özenli ve güzel görünüyorlar. Gönlünüze göre avlarla taçlanmaları dileği ile..
Aykut Bey, Sizin videolarınızdan oldukça yardım aldım. Kesinlikle zor bir iş, en basiti dediğimiz silikona iğneyi yerleştirmek bile dikkat gerektiriyor, iğneyi sapladığınız yer, çıkardığınız yer vs. meppsli rigde küçücük halkalarla, fırdöndülerle uğraşmak bayağı zaman alıyor. Sizin videolarınız en zor durumlarda benim kurtarıcım oldu, tekrar tekrar teşekkürler. İstediğim jig zokalarını ve silikon kurtları bulursam birkaç çalışmam daha olacak. Saygılarımla Alpay
Alpay Bey çok teşekkürler; birazcık olsun faydamızın olduğunu işitmekten büyük mutluluk duyduk. Aradığınız malzemeleri tez zamanda bulmanızı diliyor ve yeni çalışmalarınızla ilgili paylaşımızı dört gözle bekliyorum. En iyi dileklerle ve rast gele..