arkadaşlar bir süredir amerikada oturan kuzenim izine gelecekmiş ve bana hediye balık malzemesi getirmek istedi. tabi bayan olması ve bu konulardan uzak olması nedeniyle de yanlış malzemeler almamak için benden bilgi istedi. ben de kendisine IMA skimmer, IMA pugachevs cobra, rapalanın bazı modelleri, biraz da 40 - 60 gr. arası light jigler, bu sahtelerin iş yapabilecek renkleri hakkında resimli ve detaylı bir bilgi verdim. balık malzemesi satan yer bizim buradaki balıklar büyük, böyle küçük jig kullanmıyoruz demiş ne bilsin ki ben kıyıdan fırlatacağım. imaları da bulamamış ve satıcının tavsiyesi ile amerikada tercih edilen marka ve modellerden birkaç tane almış. kötü ürünler değil iş yaptırabileceğimi düşünüyorum, ama kullananlar bilenlerden yine de fikir alayım dedim. hiç bir şeye yaramasa dahi hediyedir, başımın üstünde yeri var o da ayrı bir mesele
Sol baştaki hedon zara spook rüzgara karşı atarken çok yalpa yapar.Ama su üstü aksiyonu iyidir.Fakat baraküdadan ileri bir av beklemeyin. Fiyatı uygundur. Sağdan 2. 10 cm lik japon sammy ye 14-40 gr kamışla wtd iyi wtd verdirirseniz o sahte baştacınız olur.Yazın bunu bir yere,trofe raporu yayınlarken hatırlarsınız.Fiyatı 2. elde bile zara spook un 2 katıdır. Yo zuri c.minnow zaten biliniyor,aksiyonu hologramı şahane ama atışı normaldir. Hayırlı olsun,sammy ye iyi bakın.
aslında sammy de uzun süredir aklımdaydı da elimde rover 98 ve bubble pen çeşitleri fazla olduğundan ima skimmer daha ağır basıyordu. inşaallah denizde onu yüzdürür, asenayı bile imrendiririm. bakalım kısmetinde neler var. zara da ne yakalasa kabulüm, bu yıl daha baraküdayı göremedik. son baraküdayı yazın bot avında yemli oltayla yakalamıştım, ona bile hasret kaldık. yozuri de fotoda çok belli değil ama hologramın altında kefal desenine benzer bir deseni var, bakalım neler yapacak.
hayırlı olsun güle güle kullan bana göre sıralamayı doğru yapmışsın soldan sağa doğru..en iyi transfer burda zara..rengide pek güzelmiş ver bana zarayı al skımmeri
Bilge bey merhabalar, hayırlı olsun diyelim Heddon ben bir süre araştırmıştım amrekida vs.. de su üstünde kullanılan randıman veren bir sahte olduğunu söylüyorlar.Ancak kullanmadım bende sammy 100 aynısı var , bence hayran kalacaksın!! su sütünde çok iyi bir wtd sahtesidir av yapmışlığım vardır.Özellikle su hfif bulanıksa iyi parlak veriyor ve cezbediyor.Başka kullananlarda var izmirden ediz beyde ara sıra iyi avlar alıyor bununla.Hediyeler içinde en sağlamı o dur.Bola avlar
Güle,güle kullan ilk 3 tanınmış ve kendilerini ispat etmiş sahteler.En sonuncusunu ise yatay jiggingte kullanabilrsin. Sevgiler
Kardeş hayırlı olsun Lucky Craft MS serisi,fotoğraftan tam anlaşılmıyor ama MS American Shad ise tüm zamanların en iyi su üstü sahtelerinden diyebilirim SW serisi olsaymış daha da iyi olacakmış.Kardeş sana tavsiyem kullanmadan önce mutlaka üzerine sprey vernik uygula yada oto boyacılarının kullandığı boya tabancası ile uygulat,aksi halde pullar çok kısa sürede dökülüyor Amerikadan liste yapacak olursan da bana bir telefon açıver 1-2 tavsiyem olur, Selamlar,
teşekkürler orhan abi, dediğin gibi MS american shad. ben yarın denemeyi düşünüyordum aslında, şimdi kafam karıştı. o sardalya misali pulların gitmesi hiç iyi olmaz, evde de bir sprey verniğim vardı, onun da sprey kısmı donmuş kuzenin amerikadan tekrar gelmesi daha çook zaman alır
Deneme o zaman kardeş sahteye yazık edersin.Mutlaka vernik kullan Kuzen senin taraftanmı ? Dayıkızımın ( benim tarafımdanmı ) Şaka bir yana,Ahmet Abi ile bir çay içmeye gelin be ya,sahte konusu kolay,ben sana çipura yakalayan sahte tavsiye ederim Dayı kızıma selamlar.
az önce şeffaf oje ile üç kat atıp saç kurutma makinası ile kuruttum. karındaki üçlü iğneyi de çıkarıp ownerin ikili iğnesini, split halka kullanmadan takasım var. o zaman çizilme olmuyor pek. adanaya pek yolumuz düşmüyor, bir kez geldik, onda da görüşmek kısmet olmadı, bir dahaki sefere inşaallah. abi evdeki sahteleri, silikonları, mepsleri bir görsen, dükkan açacak malzeme var, ama sahteye atlayacak çipura nerdee kuzen, teyzemin kızı. muhtemelen o taraftan da ya akraba, ya hısım çıkarız. annem ulaşlı - alibekirli mahallesinden, gediklerden selamlar