Herkese selam ve hayırlı bayramlar... Dogum gunü hedıyesı olarak eşim bana olta takımı düşünmüş saolsun ), ortak bir arkadaşımız da av markete gidip; Shımano alivio cx surf 420-150 Ecusima 8000 vi Ve ufak çapari kurşun iğne vs Almış...... Çok iyi görünüyorlar sizce kalite olarak nasıldır, bakımı ve avlak tavsiyeniz varsa nelerdir?
sizede hayırlı bayramlar, alınmış alınmıştır böyle bir durum var. ankarada surf kamış ne işe yarar kafam basmadı ben olsam o kamışı güzel bir spin kamış ile değiştirirdim (ankara göllerini düşünerek yazıyorum) hee ama hediye değişilmez mantığı var ise onada saygı duyarım, zaman zaman kendinizi deniz kenarına atıyorsanız surf kamış işinizi görecektir. hayırlı olsun tekrar.
Ecusima çok iyi bir seçim olmuş 4.20 de ideal boy Fakat özellikle rapala kullacaksaniz atar degerinin minimum 200 gr olması gerekir.
Boğaz'da çinekop lüfer sarıkanat için ağırlığın 200 gr mı olması gerekiyor? 125 gr atarsam eğer akıntıdan diğer oltalara mı dolaşır???
güle güle kullanın yanlız 200 gr atarlısı ile deiştiribilirseniz güzel olur 150 gr bogaz için atarı düşük olur bogaz farklı bir avlak çünkü yeri geliyor 200-250 gr kurusun kullananlar oluyor akıntıdan dolayı