selam balıkavı sitesinin güzide sakinleri aslında uzun bir süredir takip etmeme rağmen fiili olarak aranıza yeni katıldım.usta olmayışım dışında şiddetli bir balık hastasıyım.imkanlarım elverdiği ölçüde kendimi deniz kenarına atar elimden ne gelirse yapar yetmediği yerde etraftan yardım isterim.habire internetten ve çevremden bilgi edinirim.forumu zaten hep takip ediyorum çokda güzel şeyler öğrendim burdan.inşaallah banada nasip olur buraya bir levrek lüfer resmi koymak.hepinize rastgele
Hoş Geldin Kardeşim Aramiza Hoşgeldin Bol Bol Balik Avlaman Dileğiyle Sitede Resimlerini Merakla Bekliyoz Bol şanslar Rasgele......
selam abilerim ve kardeşlerim.sıcak karşılamanız için teşekkürler.dua ve temennilerinize amin diyorum.inşaallah paylaşıcak avlar nasip olur.ben kovalıcam ya nasip... hepinize rastgele
İbrahim aramıza hoş geldin.umudun olduğu surece herzaman balık yakalama şansın var.iyi avlar dilerim.
ibrahim abi emeğinin karşılığını alırsın inşallah..bu işlerde biraz kısmet...SEnden levrek değilde llüfer fotorafı bekliorum ama gerçek lüfer 30 cm üzeri olsun Rastgele
evrim ağzından bal akıyor.inşaallah olur.allah sizlerede gönlünüze göre av yapmayı nasip etsin.rastgele